≫ 

Teodosić i Marković pomerili granice u Palakanestru, ispisali su jedinstven rekord!

Srpski tandem raspametio partijom protiv Fortituda u gradskom derbiju

  • 4

Ostaće upamćeno, Miloš Teodosić i Stefan Marković postali su prvi saigrači u najjačoj italijanskoj ligi koji su na jednoj utakmici imali dvocifren broj asistencija.

Namestilo se da su briljatnu partiju koju su garnirali sa po 10 asistencija, odigrali baš u dugo iščekivanom gradskom derbiju sa Fortitudom, autoritativno vodili svoj tim do nove pobede za potvrdu lidseske pozicije u Palakanestru.

Koliko su Teo i Pefi bili superiorni u razigravanju saigrača govori i podatak da je ostatak tima zabeležio samo četiri asistencije.

Bila je ovo ujedno i potvrda sjajne forme tima Aleksandra Đođrđevića, kojeg ćemo uskoro gledati i u Beogradu, na megdanu Partizanu u drugoj fazi Evrokupa.

Taj meč na porgramu je 8. januara u "Štark Areni".

Lider Evrolige Real Madrid večeras (20.00) gostuje Panatinaikosu koji na svom terenu retko prepušta bodove. Kvota na keca u Atini je 1,90, dok je dvojka na Real 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos - Real Madrid

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    26. decembar 2019 | 12:16

    Са њима нек направе 23 ас и толико их победе разлике, и сви задовољни...и они што победили, и гробари што играју уопште ципирипи куп...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA