≫ 

Vežbao sam tvoje prezime: Redak snimak Sterna i Peđe na draftu '96. godine sa Kobijem, Nešom, Alenom

Srpski košarkaš zbunio je legendarnog komesara

  • 2
Peđa Stojaković Printscrin: Twitter/@timelesssports_

Bivši komesar NBA lige Dejvid Stern preminuo je u 77. godini, posle izliva krvi na mozgu, a ova vest potresla je košarkašku javnost jer je Stern važio za čoveka koji je učinio da liga postane to što je danas. 

Brojni košarkaši, među kojima je i Vlade Divac, opraštaju se od čoveka koji je u NBA svet dočekao i uveo brojne zvezde, među kojima ima i srpski igrača. Tako je ponovo aktuelan sredak snimak iz 1996. godine, posle legendarnog drafta, na kojem Stern dočekuje buduće superstarove.

Tako se pozdravio sa prvim pikom, Alanom Ajversonom, Stefonom MArberijem, Rejom Alenom, Stivom Nešom, Entoanom Vokerom, Derikom Fišerom, Ali i sa Kobi Brajantom koji je bio 13. pik, ispred srpskog košarkaša Peđe Stojakovića koji je bio 14.

Zanimljivo, Stern ih je sve tradicionalno pozdravio, ali se najduže zadržao sa Peđom. Pošto nije najbolje razumeo njegovo prezime, Peđa je morao glasnije da ponovi, a ovaj mu rekao:

- Ceo dan sam vežbao izgovor tvog prezimena!

I dalje se priča o neodigranom meču protiv Budućnosti, a Zvezda već večeras (19.00) igra vrlo važan meč s Bajernom Dejana Radonjića u Evroligi. Pobeda bi mogla da je približi TOP 8 fazi, a kvota na keca je 1,60. Dvojka na Bavarce je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Bajern.

Večeras (20.00) se u Atini igra derbi posrnulih giganata Olimpijakosa i Fenerbahčea.  I jedni i drugi su u donjem delu tabele Evrolige, što nije uobičajeno, a večeras je kec 1,90, dok je dvojka 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Fenerbahče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA