≫ 

Ne volim Cecu jer je crveno-bela, ali sam ispoštovao: Lukoviću "teško pao" susret sa pevačicom

Pokazao koliki je šoumen

  • 30

Košarkaš Mornara Uroš Luković u dobrom raspoloženju dočekuje meč sa Partizanom u 14. kolu ABA lige u subotu od 19 časova u Štark areni. Nekadašnji centar Partizana rekao je pred ovaj meč da očekuje pobedu nad crno-belima.

- Očekivanja su pobeda, ove godine pogotovo, jer je Mornar napravio ozbiljnu ekipu i ima velika očekivanja. Težimo ka prva četiri mesta, imali smo neke kikseve, ali došli smo tu da ispravimo taj kiks protiv Igokee i da pobedimo ako možemo - rekao je Luković za Partizan TV.

Na pitanje da li je išao na koncert pevačice Svetlane Ražnatović, ili ju je samo sreo na aerodromu Luković se našalio.

- A ne, Svetlana me pitala da se slikamo, nisam mogao da odbijem, veruj mi, znaš da mi je teško bilo... Iako je crveno-bela i ne volim je, ali morao sam da ispoštujem - dodao je Luković, pre nego se prenela priča na drugi deo ABA lige.

- Budućnost i Partizan su jedini sigurni po mom mišljenju u najbolja četiri. Ovo sve ostalo će biti "tuča" do poslednjeg kola. Kako i za četiri, tako i borba za opstanak, jer sad i Igokea i Mega i Zadar... biće baš čupavo dole - zaključuje Luković.

Partizan je u dobroj formi, na prvom je mestu u ABA ligi i večeras (19.00) protiv Mornara ima zadatak da se tu i zadrži i napravi dobru uvertiru za utakmicu s Virtusom. Kec je 1,20, a pobeda crno-belih s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mornar.

Video: Život bez prebijene pare i najtužniji momenat u životu Rašona Tomasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    4. januar 2020 | 09:27

    Ja sam mislio da si ti malo pametniji,kad ono potvrdi se Dzajino cim on navija za Partizan snjim nesto nije u redu .

  • Partizan

    4. januar 2020 | 12:39

    Sta ce limenke ovde. Imaju stimca igraca fenera a nama nesto kazu za NBA NBA lovernja

  • partizan

    4. januar 2020 | 09:56

    posto je fmp 2 otppao iz utrke za f4 vi idete uz pomoc partizana koji posle moze da balansira i da pusta neke meceve kako bi mala garaganka ostala na pjaci da prodaje kisobrane i ostale drangulije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA