≫ 

Bomba u NBA: Voriorsi trejdovali Rasela za Endrjua Viginsa!

Golden Stejt Voriorsi napravili su dogovor sa Minesotom

  • 0

Timbervulvsi se nisu zadovoljili dovođenjem igrača iz Denvera, već su nastavili da insistiraju na angažovanju Dianđela Rasela iz tabora Golden Stejta.

Iz Minesote će u zamenu put San Franciska krenuti nekadašnji prvi pik sa drafta 2014, Endrju Vigins, svojevremeno pompezno najavljivan kao naslednik Lebrona Džejmsa.

Te prognoze se nisu obistinile, ali je Vigins sa 22.4 poena, 5.2 skoka, 3.7 asistencija i 33.1 odsto šuta za tri na 42 utakmice ove sezone - ipak dobar igrač, poziciju iznad Rasela (23.6 p, 3.7 sk, 6.2 as, 37% za tri).

Voriorsi su posle pet vrhunskih sezona, "začinjenih" sa tri šampionska prstena ušli u mod "hibernacije" usled teških povreda Kleja Tompsona i Stefa Karija, ali i reizgradnje, zbog odlaska Kevina Durenta (takođe povređen).

Sa namerom da budu koliko toliko konkurentni doveli su Rasela na početku sezone i već sada ga trejduju. Namera im je, prema pisanju Marka Stajna, da u pobedničko okruženje dovedu pouzdano krilo - Viginsa.

Uz njega u Golden Stejt ide i zaštićeni pik prve runde drafta, ali i pik druge runde 2022. U suprotnom smeru će Džejkob Evans i Omari Spelman.

Video: A gde si ti pošao lepoto, gde je lopta?: Jokić pomerio mozak Hasanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA