≫ 

Štimac i Dobrić pred Radnički: Favoriti smo na papiru, ali tri utakmice u kratkom periodu...

Crveno-beli žele trofej Kupa

  • 13
Vladimir Štimac Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac rekao je pred početak takmičenja u Kupu Radivoja Koraća da njegov tim u utorak i sredu pokušava da se oporavi kako bi u četvrtak bio što spremniji za okršaj sa Radničkim sa Crvenog Krsta.

Zvezda ima nekoliko povređenih ili bolesnih igrača, a tu su i oni koji se od povreda nisu dovoljno oporavili. Uprkos tome, šampion Srbije ima ulogu favorita u prvom meču.

- Protiv beogradskog Radničkog smo na papiru favoriti, ali imaju nekoliko iskusnih igrača i treba maksimalno oprezno pristupiti toj utakmici. Da se ne ponavljamo svake godine, zna se u kom formatu se igra Kup, tri utakmice u 3-4 dana, ali i mogućnost da se osvoji trofej. Idemo utakmicu po utakmicu, naš cilj se zna, ali nismo jedini koji žele trofej i to u nepredvidivom takmičenju kakav je Kup Radivoja Koraća - rekao je Štimac za sajt Zvezde.

Njegov saigrač iz ekipe Ognjen Dobrić navodi da je u situaciji kad se za nekoliko dana, od 13. do 16. februara, igraju tri utakmice, iznenađenja nikad nisu isključena.

- Imali smo vrlo naporan period iza nas, sada treba da se pripremimo u hodu za nove izazove koji nas očekuju u narednih nekoliko dana. Ne treba gledati mnogo unapred, moramo jednostavno da idemo utakmicu po utakmicu. Borićemo se, imamo naše ciljeve, ali imaju ih i drugi na ovom turniru - kaže Dobrić.

Zvezda i Radnički u niškom Čairu igraju meč u četvrtak od 17 časova. Trofej Žućkove levice od prošle godine brani ekipa Partizana koja je tada savladala upravo večitog rivala sa 76:74.

Počinje Kup Radivoja Koraća u Nišu, a u prvom meču od 17.00 igraju Zvezda i Radnički s Crvenog krsta. Crveno-beli su, naravno, apsolutni favoriti, a a margina je postavljena na čak 40,5. Kvota da će Zvezda slaviti većom razlikom je 1,85, kao i na to da će slaviti manjom. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnički.

Video: Štimac priznao šta je bio okidač za pobedu nad Panatinaikosom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    13. februar 2020 | 07:06

    Opet puno utakmica u kratkom periodu?!? Majstore, ponavljate se kao papagaji...

  • Djole

    13. februar 2020 | 09:57

    E sad ne znaju da li da pricaju da je kup bitan ili nije?! Kad bi mogli da znaju ishod unapred hm...

  • sudije su nas spas

    13. februar 2020 | 09:39

    ne brini stimara.ne uzdamo se mi u vase znanje.sudije su te koje mi slavimo , po vasim igrama mi ne bi bili ni 10 u abi a kup bi vidjeli samo na slikama.sudije su te koje ce opet zatvorit oci a ako nam ne budu pomagali udarati ih i gadjati upaljacima kao ono kako ste nam govorili , ko nije za nas nas je neprijatelj...zato ocekujemo kup i slavimo zajedno sa nsim dobrim sudijama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA