≫ 

Stiglo pojačanje Braunu: Zvezda potpisala bivšeg igrača Detroita i Memfisa

Stigao odgovor na Partizanovo pojačanje - Brajana Angolu

  • 12
110010575 Foto: Guliver/ Getty images / Andy Lyons

Američki plejmejker Kejlin Lukas novi je igrač Crvene zvezde, objavio je klub sa Malog Kalemegdana!

Kao što je Telegraf najavio u petak, pojačanje je sada ozvaničeno i u tim crveno-belih stiže iskusni plej od 30 godina, visok 185 centimetara, koji je tokom karijere sticao i NBA iskustvo igrajući za Detroit Pistonse (2019) i Memfis Grizlise (2014).

Bivši student Mičigen Stejt koledža je sa Zvezdom potpisao ugovor do kraja ove sezone, a posle devet godina profesionalne karijere tokom koje je igrao i za Olimpijakos, Banvit, Ajova Enerdži, Iri Bejhoks, Hapoel iz Jerusalima, Stokton Kingse i Ankaru.

Dobro se pokazao u filijali Detroit Pistonsa, Grand Rapids Drajvu gde je prosečno imao 21 poen i šest asistencija po utakmici.

On stiže kao odgovor na deficitarnu poziciju "jedinice" na koju se više puta tokom sezone žalio trener Dragan Šakota.

Prvo zbog nedovoljno dobrih partija Nemanje Nenadića, onda zbog povreda Filipa Čovića koji je otišao u FMP, a onda i zbog pada forme Lorenca Brauna koji je takođe bio povređen.

Nastavlja se Superliga Srbije, a već prvog dana proleća na Banovom brdu (14.30) počinje era Dejana Stankovića na klupi Zvezde. Crveno-beli imaju 11 bodova više od Partizana, ali novi trener je pod lupom i svakako će želeti da pobedom debituje kao šef stručnog štaba - kvota na dvojku je 1,50, a na duplu šansu 1X 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Zvezda.

Video: Zajon Vilijamson uspeo da iskrivi obruč zakucavanjem

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA