≫ 

Džordan je provocirao Ivkovića: Duda spremio odbranu za Majkla, pa shvatio da rešenje ne postoji

Ne može se protiv Majkla...

  • 0
Bora Stanković i Majkl Džordan Foto: youtube.com

Novi serijal o Čikago Bulsima i Majklu Džordanu, "Poslednji ples", u prve dve epizode doneo je zanimljive momente iz Evrope.

Moćni Bulsi ssu učestvovali na Mekdonalds turniru u Bersiju u Parizu, u kadrovima serije našli su se Nikola Lončar i Dragan Tarlać kao učesnici, a u tom periodu, Olimpijakos je trenirao Dušan Ivković.

Za grčki Ta Nea, Duda je opisao kako su izgledali mečevi protiv Bulsa te davne 1997. godine. Iako je i Olimpijakos imao moćan tim, grčkom velikanu je preostalo da samo statira pored moćnog Majkla.

- Mislio sam da će Dušan Vukčević, koji je bio izuzetno visok i brz, moći da ga prati, ali sa Džordanom nije moglo da se igra. Naredio sam mu da održi distancu, kako bi ga bar donekle kontroisao na šutu. Ali, nakon jednog napada kada smo primili koš i kada sam dobacio Vukčeviću, Džordan je prošao pored naše klupe i napravio grimasu kao da je želeo da nam kaže: 'Biće onako kako ja želim, ne kako ti želiš'. Bio je u pravu - podsetio se Ivković.

Posle utakmice, održan je i timski sastanak, na kom se našao i čuveni Džordan.

- Sedeli smo za istim stolom sa Džordanom i ostalima. Bio je tu i Stepan Stažić, koji je igrao uz Obradovića u Benetonu. Dok smo pričali, dosta ljudi koji su bili pušači, kao da nisu smeli da zapale cigaretu, a onda je Džordan izvukao jednu iz džepa i mislili smo da se čitava soba zapalila. Shvatio je to i sam, mislim da mu je bilo malo neprijatno, ali je sve završio nakon četiri do pet dimova - rekao je Duda, a trofej je u Parizu uručio Džordanu naš Bora Stanković.

Serija je izazvala velike reakcije, a bilo je i negativnih, Toniju Kukoču se jedan detalj nije dopao.

Video: Dino Rađa: Denis Rodman me je najviše iznenadio u NBA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA