≫ 

CSKA završio transfer leta, Milutinovu stigao moćni Toko Šengelija

Gruzin dobio unosan ugovor od Rusa

  • 0
tornike šengelija Foto: MN Press

Gruzin Tornike Šengelija igra košarku života, pečat je udario titulom sa Baskonijom protiv Barse u finalu ACB lige, a nagrada je stigla već narednog dana - dogovor o prelasku u moćni CSKA iz Moskve, prenosi Eurohoops.

Šengelija je u finalu isporučio Pešićevom timu 14 poena, boji od njega bio je samo Luka Vildoza, ali nesumnjivi lider Baska poslednjih godina, naročito ove sezone, bio je fenomenalni Gruzin od čijeg če transfera u Moskvu profitirati i Baskonija.

CSKA je pristao i da plati obeštećenje za igrača, jer je ovaj 2018. godine produžio saradnju sa novim prvakom Španije, uz to će dobiti i ugovor života od Moskovljana.

CSKA sa Šengelijom dobija dodatni moćni adut u reketu pošto je već dobila pouzdanu centarsku figuru u liku Nikole Milutinova, a sa Amerikancem Klajburnom to već deluje kao napadačka linija kadra da se poigrava sa protivničkim odbranama.

Toko je od 2014. godine, po povratku iz NBA gde nije uspeo da se nametne, član Baskonije i sada već ikona kluba iz Vitorije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA