Čuveni Đenka se oglasio pred derbi na društvenim mrežama, ima poruku za košarkaše Crvene zvezde

Čarls Dženkins sigurno će večeras biti ispred televizijskih ekrana i pratiće duel beogradskih rivala

  • 0
čarls dženkins Foto: MN Press

Ostavio je dubok trag u Crvenoj zvezdi, za vreme boravka u Beogradu dobio je i srpski pasoš, a ove sezone nastupa za ekipu Olimpijakosa. Ipak, Čarls Dženkins nije zaboravio lepo vreme provedeno u crveno-belom dresu u srpskoj prestonici, pa će večerašnji meč ispratiti putem televizijskih ekrana.

On je za kratko vreme postao veliki ljubimac navijača Crvene zvezde, a čak tri puta je bio u ekipi iz Beograda, gde je stekao ukupno četiri sezone iskustva. U našoj zemlji beležio je jedne od najboljih partija u svojoj karijeri, zbog kojih je došao na radar nekih od evropskih velikana košarke.

Pred večerašnji okršaj između Crvene zvezde i Partizana imao je poruku za klub u kojem je proveo dosta veliki deo svoje karijere. U sadašnjem timu crveno-belih nastupa i nekoliko njegovih bivših saigrača.

- Srećno momci – napisao je na Tviteru nekadašnji košarkaš Zvezde.

Videćemo da li će crveno-beli uspeti da mu ulepšaju veče, pošto su veliki favoriti na večerašnjem meču protiv Partizana, koji se nalazi u problematičnoj seriji od pet vezanih poraza u svim takmičenjima, odnosno šest uzastopnih neuspeha u ABA ligi.

Video: Jokić zaledio sve u hali i širom košarkaškog sveta: Pogledajte povredu Džokera i bolnu grimasu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA