≫ 

"Zvezdu sad treba dobiti tri puta, to je jako teško": Milojević pesimista pred nastavak serije

Trener podgoričana kaže da njegovi igrači nisu bili dovoljno hrabri da dobiju meč

  • 6

Još jedan meč dostojan finala odigrali su Zvezda i Budućnost i opet su crveno-beli bili bolji u drami prepunoj uzbuđenja, preokreta, uz napetu završnicu. Beograđani imaju kapitalnih 2:0 posle dva meča u Beogradu što Podgoričane stavlja u vrlo nezgodnu poziciju pred nastavak serije.

Trener Budućnosti Dejan Milojević je posle meča razočarano konstatovao da je njegovim igračiam nedostajalo više hrabrosti u prelomnim momentima meča.

- Nismo bili dovoljno hrabri da završimo utakmicu. Uspeli smo veliki minus da vratimo, psihologija je tada bila na našoj strani i onda smo stali. Krenuli smo da čuvamo rezultat, izgubili jako bitne lopte, prelako, bez neke preagresivne odbrane, bacali lopte u ruke, Zvezda se vratila na kraju opet na pola koša, a onda je Dobrić pogodio jako bitnu trojku gde je preveo vođstvo na stranu Zvezde. Čestitam Zvezdi na pobedi, a mi, kažem opet, nismo imali hrabrosti da dobijemo ovo danas.

Slede dva meča u Podgorici...

- U teškoj smo situaciji, 2:0 je za Zvezdu, treba da ih dobijemo tri puta što je jako teško, tako da smo u jako teškoj situaciji - nije optimista Milojević pred nastavak serije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lapovo

    18. maj 2021 | 23:55

    Ma buducnost je sila .kada bi se zezali.mozda bi bilo gusto da nema radonje.ovako prc.

  • Nije

    18. maj 2021 | 23:23

    Pesimista, nego realista.

  • Deša

    18. maj 2021 | 23:57

    Šta ovo bi brajane-da su sudije malo pogurale bolje bi iša.Pozdrav svim ZVEZDAŠIMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA