Olimpijakos želi Korija Voldena

Barem tako tvrde grčki mediji

  • 9
Kori Volden Foto: MN Press

Iako u finišu sezone nije bio u elementu zbog povrede koju vuče, plejmejker Crvene zvezde Kori Volden je i dalje tražena roba na tržištu!

Naime, grčka "Gazeta" navodi da je Volden i te kako zanimljiv Olimpijakosu, da je sam igrač svestan želej tima iz Pireja da ga angažuju, ali i da zvanični koraci još nisu uspostavljeni.

"Gazaeta" se, takođe, poziva na svoije izvore koji tvrde da Zvezda ne želi tako lako da se odrekne Vodlena i da je on u planovima Dejana Radonjića za sledeću sezonu. Pogotovo što ima ugovor do 2022. godine.

Volden je prošle godine u Zvezdu stigao iz Partizana i u međuvremenu je osvojio Kup Srbije i ABA ligu. Na putu je i da bude šampion Srbije, pošto Zvezda sa Megom igra finale, mada će ono proći bez Amerikanca koji je povređen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    8. jun 2021 | 10:26

    To nam je najbolji igrac pa vi vidite sta cete. Bitno je da jagodica ostane i Kuzmic ostalo sve prodajte posto njih necete moci.

  • Бане

    8. jun 2021 | 09:52

    Треба да оде... пола буџета на њега иде, нек стави нашу децу да играју,преевише странаца ...

  • Miša delija

    8. jun 2021 | 15:07

    Čoviću uzmi se u pamet šta će toliko stranaca u timu, ja razumem da je to tvoj klub i da se ti za sve pitaš al mi nemamo drugi naš su ugasili i mi moramo za tvoj da navijamo, poslušaj i nas nekad daj malo našu decu u tom svom timu da igraju makar zbog nas ako je mogao jedan Partizan na krov evrope bez stranaca što pa i mi ne bi mogli u top 16 dosta nam je više borbe za predzadnje mesto u evroligi sa tolikim strancima...ovo je TUGA 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA