≫ 

Bulutova noć za pamćenje u "Big3" ligi, dao 27 poena, zasenio NBA zvezde u basketu

Fenomenalna partija srpskog basketaša

  • 0
dušan domović bulut

Foto: twitter/big3

Srpski basketaš Dušan Domović Bulut održao je čas basketa Amerikancima u atraktivnoj "Big3" ligi, u meču njegovog "Power" tima protiv sastava "Tri-State" koji predvode bivše NBA vedete Nejt Robinson i Džejson Ričardson, kao i Džastin Dentmon, koga ljubitelji košarke pamte sa evroligaških terena (Žalgiris, Galatasaraj).

Bulut je utakmicu završio sa čak 27 poena u pobedi njegovog tima od 50:47.

Bila je ovo bez ikakve dileme najbolja partija Buluta u ovom takmičenju, ubacio je i tri trojke, ali i jedan dalekometni šut koji vredi četiri poena, što je posebna atraktivnost mečeva u "Big3" ligi.

 

Blistao je Bulut, pokazao je Amerikancima sav svoj raskošni repertoar poteza, a ono što može da mu imponuje je činjenica da je oko sebe imao poznate NBA asove, istina sada već u ozbiljnim godinama, ali opet i dalje u odličnoj formi i sa majstorskom rutinom za ovu vrstu izazova.

Na drugoj strani Robinson je meč završio sa 10 poena, toliko je imao i Toni Roten, dok je Ričardson prednjačio sa 18.

U ekipi "Power", osim Buluta, do pobede je vodio još jedan bivši NBA as Katino Mobli, legenda američkog basketa, koji je doprineo trijumfu sa 14 poena.

Buutov tim je trenutno sedmi na tabeli od 12 ekipa sa skorom 3-2 posle pet utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA