≫ 

Grci otkrivaju detalje pregovora Zvezde i Radonjića: Nije srećan zbog ova 4 razloga

Trener crveno-belih jedna je od glavnih tema medija u Grčkoj

  • 26
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Nastavlja se neizvesnost u vezi sa eventualnim odlaskom trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, za kog brojni mediji ističu da će sesti na klupu grškog Panatinaikosa. 

Tako, košarkaški klub Crvena zvezda se oglasio i naveo da je dosadašnjem strategu crveno-belih ponuđena saradnja.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i 'bombastičnih' i neproverenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavak saradnje - naveo je klub, te u nastavku dodao da brzo očekuje odgovor od strane iskusnog šefa struke:

- Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30.06.2022.godine - naveden je u saopštenju.

Sa druge strane, sportski mediji u Grčkoj ne prestaju da se bave dolaskom Radonjića na klupu Panatinaikosa. Tako pšrestižni košarkaški sajt Totalbasket.gr navodi pojedinosti koje se tiču dogovora dve strane.

- Delovalo je da je Dejan Radonjić veoma blizu obnavljanja ugovora sa beogradskim crveno-belima, ali neki događaji su u velikoj meri uticali na zaključenje tog sporazuma. Prema našim informacijama iz Srbije, crveno-beli su ponudili svom treneru zaradu od oko 300-400 hiljada evra. Radonjić hoće malo više od tog iznosa, dok nam je istovremeno rečeno da nije bio veoma srećan rastancima sa Ostinom Holinsom i Dejanom Davidovcem. Posebno je na drugog veoma računao na sledeću sezonu, dok istovremeno postoji strah od gubitka Nikole Kalinića - piše Totalbasket.gr.

Video: Navijači dočekali Dejana Radonjića ispred Pionira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lapovo

    27. jun 2022 | 18:04

    Bilo bi dobro da ostane , treba da mu se pojaca ugovor zasluzio je i prezasluzio.

  • Dule

    27. jun 2022 | 18:46

    Sto su se Franjevci ponadali??? Dzaba vam novci, gazice Radonja vas i Rumenoglua jos dugo. Napred Radonja, napred Zvezdo zgazite ih sve!!!

  • BOBA

    27. jun 2022 | 18:34

    Zaslužio je jači ugovor ali Zvezda nema budžet da parira Pamatinaikosu a da licitira to ne ide jer ako dobija duplo veću platu neka ide ali za stotinak hiljada više godišnje treba da ostane u Zvezdi,pogotovo što grci menjaju trenere posle tri poraza a Dejo je dobio otkaz u Bajernu i godinu dana pauzirao,Zvezda mu ukazala poverenje a ogrešila se o Sašu Obradovića,Čović je maher za košarku i naći će rešenje kao svih ovih godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA