≫ 

Svetislav Pešić vratio u reprezentaciju igrača o kog se debelo ogrešio pred Evrobasket!

Danilo Anđušić ponovo oblači dres Orlova

  • 2
Košarka Srbija Prag trening Svetislav Pešić Foto: MN Press

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić odlučio je da za naredna dva meča u okviru FIBA prozora za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo pozove tri igrača Partizana i četiri igrača Crvene zvezde.

Večiti su odlučili da stave na raspolaganje selektoru sve svoje igrače, iako u tom periodu igraju utakmice u Evroligi, Partizan gostuje Olimpijakosu, a Zvezda gostuje Fenerbahčeu.

Pešić će zvanični spisak objaviti 1. novembra, ali je već sada otkrio da je iz Partizana pozvao Danila Anđušića, Uroša Trifunovića i Balšu Koprivicu, a iz Zvezde Nemanju Nedovića, Ognjena Dobrića, Luku Mitrovića i Nikolu Topića.

Interesantno je da je Pešić svojevremeno precrtao Anđušića sa šireg spiska reprezentativaca pred Evrobasket, iako je on pre toga igrao i u kvalifikacijama i prozorima. Mnogi su istakli da je to bila greška i da je Srbija morala da ima šutera poput Anđušića u svojim redovima na Evrobasketu, što je isticao i Miroslav Berić.

Reprezentacija počinje sa radom sedmog novembra, zatim 11. novembra od 20.00 igra protiv Velike Britanije u gostima, a onda tri dana kasnije u Beogradu dočekuje Tursku od 20.00.

Video: Čović: Pešić ima na raspolaganju sve igrače Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    1. novembar 2022 | 21:40

    Ovaj jos u Reprezentaciji Selektor? Daj bre ,metlaj tog demagoga

  • wolt bogdanic

    1. novembar 2022 | 14:04

    Tako to ide u zivotu. Prvo ogresio se od Tea a onda i od Andjusica. I sada kada je gusto, zove Andjusica?? Neko kaze ne treba da se ofazove. Treba, ovo je reprezentacija a Pesic neka stavi prst na celo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA