≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedović ugasio Tviter nalog posle poraza od Cibone, Grobari likuju nad ovim činom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je naišlo na oduševljenje Grobara širom Tvitera, iako nije baš najjasniji razlog zašto se Nedović "povukao"

  • 19
Nemanja Nedović, KK Crvena zvezda Foto: ABA.com / Printskrin: Twitter

Crvena zvezda je šokirala sve u ABA ligi, utakmica u Zagrebu protiv Cibone je možda i najveća bruka kluba sa Malog Kalemegdana u poslednjim godinama, pogotovo ukoliko se u obzir uzme činjenica da je klub iz Hrvatske bio pred gašenjem na početku sezone. Ipak, Vukovi su odneli pobedu u "Draženovom domu" - 85:81.

Apsolutno niko nije očekivao, čak ni oni najverniji navijači Cibone nisu verovali u pobedu, što je i njihov trener Josip Sesar rekao nakon utakmice, ali još jednom je dokazana tvrdnja da je košarka igra pet na pet, a ne novca i utrošaka na pojačanja.

Deblji kraj od ovog poraza je izvukao i košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, koji je ugasio svoj profil na Tviteru, a sve zbog "navale" navijača Grobara, koji su jedva dočekali priliku da mu se "revanširaju" za podbadanja. Inače, Nedović je poznat po tome da je obožavao da uđe u rasprave i "bocne" navijače crno-belih.

Ipak, izgleda da Nemanja Nedović ovoga puta nije uspeo da odoli pritisku, te je odlučio da se "povuče". Međutim, još nije stigla zvanična potvrda, zbog čega je Nedović ugasio svog Tviter nalog.

Video: Sumorna lica Nedovića i Kampaca sve govore o sunovratu Zvezde u Zagrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA