Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrušev povukao radikalan potez zbog sukoba sa Lesorom: Sklonio se od Grobara, a evo i kako

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle njegovog svedočenja u policiji, on se sklonio sa društvenih mreža

  • 22
Filip Petrušev, Tviter, instagram Foto: Nikola Tomić / Twitter / Instagram

Večiti derbi je i pored pobede Partizana prošao u znaku napada Matijasa Lesora na Filipa Petruševa na samom kraju meča, kada je francuski košarkaš pesnicom udario u lice mladog centra iz protivničkog tabora. Iako se činilo da će na tome sve ostati, taj čin je dobio i svoje nastavke, a izgleda kao da oni ne prestaju.

Odmah nakon meča su viđena saopštenja i Crvene zvezde i Partizana, crveno-beli su tražili kaznu, potom su crno-beli osudili svog košarkaša, da bi se potom i sam košarkaš oglasio rekavši da ga je Petrušev udario i izbio mu vazduh, što je rezultiralo novim saopštenjem sa Malog Kalemegdana.

Samo dan kasnije je Petrušev otišao i svedočio u Policijskoj upravi u Bulevara Despota Stefana, gde je davao izjavu zbog napada Lesora na njega. Ubrzo su se na društvenim mrežama javili navijači koji su osudili ovaj čin, da bi se oglasio i agent košarkaša, Miško Ražnatović, koji je stao u njegovu odbranu, rekavši da on to nije uradio samoinicijativno.

Pored osude i kritike brojnih navijača na društvenim mrežama, Filip Petrušev je morao da povuče radikalan potez i da se skloni sa društvenih mreža. Košarkaš Zvezde nije neko ko je bio preterano popularan na njima, ali su čak i tada počele da kruže nameštene fotografije sa njegovim likom.

To je bila "kap koja je prelila čašu", pa je odlučio da prvo ugasi svoj Tviter nalog, gde su mu se javljali brojni ljudi.

Filip Petrušev, Tviter Printskrin: Twitter

Izuzev toga, Petrušev je odlučio i da svoj Instagram profil skloni sa "javnog" na "privatni", kako ne bi mogao svako da mu šalje poruke.

Filip Petrušev, Instagram Printskrin: Instagram / filip3petrusev

Video: Petrušev dao izjavu u policiji: Evo šta je rekao njegov advokat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    16. mart 2023 | 10:00

    E moj petrisev , dozvolio su da te setaju na povodcu oni koji od tebe prave budalu..ima vremena kad ce se stidjeti ovih poteza.,..vidjeces

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    16. mart 2023 | 09:49

    Имаће прилике тај бахати да покаже „храброст" у Турској. Ееее, лако је њему да буде силеџија овде где зна где је заштићен као бели медвед, и од судија, и од организације, а вероватно и од закона. Покажи се " јуначино", у Атамановом дворишту, буди мушко, насрни на неког...

  • sasa bgd

    16. mart 2023 | 10:02

    Ma on je dno dna napale ga da provocira sve i onda ide da cinkati sram te bilo a išao sa grobarima na utakmice j t covic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA