Vreme čitanja: oko 1 min.

Frka na kraju meča u Pioniru: Lesor gurnuo igrača SC Derbija, ali ovaj mu nije odgovorio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije prvi put ove sezone da Lesor čini iste stvari

  • 53

Košarkaši Partizana su zabeležili poprilično šokantan poraz pred svojim navijačima u Pioniru od SC Derbija sa 84:83 u okviru prvog meča četvrtfinalne serije ABA lige. Na samom kraju meča, viđene su i čarke, u kojima je akter bio Matijas Lesor.

Francuski centar je ove sezone već nekoliko puta skretao pažnju na sebe zbog sličnog ponašanja. Prvo je imao sukob sa Filipom Petruševim, kada ga je napao posle utakmice i udario u glavu, zbog čega je centar Zvezde išao i u policiju da daje izjavu.

Nedugo zatim, u drugoj utakmici s Realom, kada je došlo do velike tuče, Lesor je učestvovao u njoj, kada je sa leđa oborio Džananu Musu, dok je i sada bespotrebno mogao da uđe u sukob sa jednim igračem SC Derbija.

Naime, Kevin Panter je imao šut za pobedu, međutim, lopta nije prošla kroz obruč, Partizan je izgubio, što je dovelo do velikog slavlja SC Derbija. Tokom tog slavlja, jedan od igrača je slučajno nagazio Lesora, koji ga je odmah gurnuo s leđa.

Na sreću, do daljeg sukoba nije došlo, pošto je igrač SC Derbija, Danilo Ivanović, zastao, dok je Lesor pokunjen otišao u svlačionicu.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati na 16. sekundi videa na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte šut i promašaj Pantera za neočekivani poraz Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SS

    15. maj 2023 | 23:53

    Kako stalno tog "dobrog dečka", kako ga njegov trener i pedagog naziva provociraju!? Momak se radovao pobedi i velikom iznenađenju a "dobar dečko" to ne trpi. Jedino voli da uzme megafon i da se dere kao odran ovan i kao vodi navijanje. Kakav klub. Pih.

  • asdf

    15. maj 2023 | 23:48

    Kako su mali i u pobedi i porazu,zato im se sve ovo desava,karma je cudo.

  • Joker

    15. maj 2023 | 23:44

    Nemoguće, pa nije on takav. Ovo mu je samo 3. put u poslednja 2 meseca. Dok ne bude ovako na svakoj utakmici, neće snositi nikakve posledice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA