Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jokić MVP? Ništa novo! Slavlje sa helikopterom i dronovima u Somboru!

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stvarno ili montaža!?

  • 0
"Joker" Guarana, Knjaz Miloš Foto: Guarana

U videu koji se pojavio na društvenim mrežama, Trg ispred Gradske kuće u Somboru postao je epicentar spektakularnog događaja u čast Nikole Jokića. Somborci su izašli da provere šta se to dešava! Dok se vetar kovitla po trgu, ljudi su se okupili, štiteći oči od vetra, dok je iznad njih nadletao helikopter.

U jednom trenutku, iz helikoptera su ispale košarkaške lopte, a zatim su se pojavila i dva drona, jedan noseći ogromnu limenku Joker Guarane, a drugi ogroman MVP pehar. Za to vreme, preko Gradske kuće se spustila i ogromna fotografija sa čestitkom trostrukom somborskom asu!

E, tako se čestita treća MVP titula! Ubrzo smo otkrili da je reč o proslavi koju je u čast svog ambasadora organizovala Guarana – virtuelni spektakl predstavio je novo zvanično piće proslave ovogodišnje titule. Sa ponosom je lansirana nova Joker Guarana sa ukusom kivija i jabuke - savršeno osveženje za sve ljubitelje košarke i nezaustavljive energije, kojim se nazdravlja za treću MVP titulu poznatog Somborca!

Osim u Somboru, slavlje se širi i na ulicama Beograda. Na čuvenom bilbordu u ulici Kneza Miloša posle godina i godina poruke „Ovo nije ulica – Ovo je Kneza Miloša“, našla se čestitka čarobnjaku igre pod obručima: ALAL VERA!

Guarana Foto: Igor Prusac

Ceo Beograd je u slavljeničkim bojama Jokera, poruke čestitanja širom su grada, a razglednice stižu i iz Takovske ulice i sa Ade Ciganlije:

Guarana Foto: Alekandar Colić

(Telegraf.rs)

Video: Beograd slavi Nikolu Jokića: Osvanula poruka na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA