Najbrutalniji policajac na svetu, ubio boga u navijaču: Bespomoćan ležao, a ovaj ga mlatio pendrekom do iznemoglosti! (VIDEO)

Žestoka tuča viđena je na utakmici u Alžiru

  • 11

Na utakmici između Algera i Bel Abesa u Alžiru viđeni su žestoki navijački neredi gde je došlo do sukoba navijača i policije.

Neredi su donekle podsetili na jedan od Večitih derbija između Zvezde i Partizana na Marakani, kada su navijači napadali policiju polomljenim stolicama.

Ovde je slika bila još brutalnija, jer je i policija uzvratila istom merom, pa su polomljene stolice vraćali ka navijačima i gađali i oni njih.

Na društvenim mrežama je viđena i brutalna scena gde se jedan pripadnik snaga reda iživljavao na navijaču koji nije pružao otpor i bio je na zemlji, jer je verovatno pre toga dobio ozbiljne batine, pa nije mogao da ustane.

Dok je jedan pokušavao da ga odvuče sa tribine, drugi policajac mu je prišao i onda mu pendrekom zadao dvadesetak udaraca u ruku i nogu, dok je on urlikao od bolova.

VIDEO: Delije sa Severa preskočili i krenuli u juriš na Grobare koji su bili na zapadu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    14. novembar 2018 | 16:28

    U Titovo vreme jedan policajac je na derbiju izmedju Partizana i Zvezde i to sa onom palom palucom niko nije smeo da mrdne a sad stoka radi sta oce nesmes ni da ides da gledas fudbal.

  • Policija

    14. novembar 2018 | 15:55

    To milicijo moja

  • Rot

    14. novembar 2018 | 17:16

    Eeeee Tito,Tito...u tvoje vreme je ovako bilo,nije bilo ovog sljama na tekmi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA