• 29

Užasni povici Grobara košarkašima Zvezde: Ubij cigana i Čović Vesna...

Teške uvrede dočekale su crveno-bele po istrčavanju na zagrevanje u Areni

  • 29

Košarkaši Zvezde, očekivano, naišli su na "vruć" prijem u "Areni" od većinskog navijačkog crno-belog korpusa. Kako su kročili na parket - sa tribina ih je dočekala salva uvreda i dobro poznat repertoar uvredljivih pesama.

Najstrašnija je svakako ona koja poziva na ubistvo, pa su tako Grobari horski uzvikivali pokliče "ubij, ubij, ubij cigana", i to ponavljali više puta.

Iako je iz kluba sa Malog Kalemegdana nebrojeno puta apelovano na rivalski tabor povodom vređanja supruge predsednika Zvezde Nebojše Čovića, ništa se pozitivno ne menja u tom pogledu.

Sa tribina su se, takođe horski, čule uvrede na račun gospođe Čović.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Aleksandar

    Pevaju..znaju gde treba da se pojave. To su senke momaka i ljudi koji su nekada vodili tu jadnu tribinu. Bili ste blizu danas, koga je cuvala policija? Treba da ih je sramota, znali su da smo tu, okolo, morali su bar da probaju da udju u 21.. nisu mogli zbog policije, a ima i te ostale njihove bratije sto se vijaju.. glodari, kao i uvek. Ali pevaju.

  • Oktar

    Da li postoje veći bolesnici od grobara. Njihova dijagnoza nije zabeležena ni u jednoj medicinskoj enciklopediji. Ako im Partizan to toleriše, nije ništa bilji.

  • Zis

    Prosto receno :STOKA !!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima