NFL istorija ispisana neverovatnim potezom: Na poluvremenu napustio meč i otišao u penziju! (VIDEO)

Dejvis shvatio da ne može više

  • 0

Neverovatan potez viđen je na NFL meču između Bafalo Bilsa i Los Anđeles Čardžersa (31:20) u meču drugog vikenda šampionata - Vontaj Dejvis otišao je u penziju na poluvremenu!

Iskusni 30-godišnji kornerbek Bafala priredio je veliki šok ekipi pošto se nije vratio na teren u drugom poluvremenu, a ubrzo je saopšteno da je on samovoljno napustio meč jer je bio rešen da završi profesionalnu karijeru.

Mnogima nije bilo jasno kako je moguće da neko na takav način donese odluku, ali je Dejvis u saopštenju otkrio svoje razloge.

- Nisam ovako zamišljao da ću se penzionisati iz NFL. U svojoj 10. NFL sezoni sam radio ono na šta je moje telo programirano - bio sam spreman da igram kada je dan meča. Tokom karijere sam igrao i povređen, a više puta sam i operisan. To je bio i poslednji izazov proteklih nedelja. Danas tokom meča realnost me je pogodila brzo i jako. Nisam više mogao da budem tamo - priznao je Dejvis.

- Nisam želeo da pokažem nepoštovanje prema trenerima i saigračima. Ali želeo sam da sačuvam visok standard igre. Mentalno, očekujem od sebe da uvek budem na najvišem nivou. Ali fizički, znao sam da to ne mogu, imao sam trenutak iskrenosti sam prema sebi. Na terenu se nisam osećao dobro. To sam rekao i trenerima - rekao je Dejvis.

Vontej Dejvis je u NFL šampionatu igrao još za Majami Dolfinse i Indijanapolis Koltse, a dva puta je uzastopno biran u Pro Boul, 2014. i 2015. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA