≫ 

Skandal na Banjici: Tuča roditelja vaterpolista, majke se čupale naočigled dece!

Zbog uličarskog ponašanja roditelja mladih vaterpolista Partizana i Beograda, meč kvalifikacija za Kup Srbije prekinut dva minuta pre kraja

  • 29

Utakmica mladih vaterpolista Partizana i Beograda, uzrast do 14. godina, koja se igrala u nedelju na bazenu na Banjici, prekinuta je zbog opšte tuče roditelja igrača dva tima.

Kako prenosi Kurir, sukob je bio žestok, masovno su učestvovale i majke, koje su se čupale i kidisale jedna na drugu, pa je na kraju morala da interveniše i policija, kako bi zavela red i sprečila veću bruku naočigled dece.

O žestini sukoba govori i to da je intervenisala hitna pomoć da se pobrine za lakše povređene.

Inače, meč završnih kvalifikacija za Kup Srbije je zbog incidenata prekinut dva i po minuta pre kraja, a biće završen u ponedeljak, vrlo verovatno bez prisustva pomahnitalih roditelja.

Zanimljivo je da su i Partizan i Beograd još ranije obezbedili plasman dalje, pa večerašnji duel nije imao rezultatski značaj, no očigledno je da su strasti već bile razbuktane, pa je nedostajala samo varnica da se desi skandal velikih razmera.

VIDEO: Za njih ne važi "Mir Božiji", oni se biju za Božić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slađana

    13. januar 2019 | 23:53

    Seljandure u sred glavnog grada Dođite kod nas na selo da se naučite kulture i ponašanja Sram vas bilo , i posle se čudimo ka se deca izbodu noževima eto odakle sve počinje BRUKA !!!

  • 777

    13. januar 2019 | 23:53

    Preambiciozni roditelji svoj neuspeh u životu pokazuju na ovaj način... Deco, neka Vam je Bog u pomoći...

  • plavi safir

    14. januar 2019 | 00:03

    Jadna ta deca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA