Možete sve da potrošite na jednog igrača, ali onda ima manje para za ostale: Brejdi objasnio zašto je daleko od najplaćenijeg u NFL i još jednom oduševio sve! (VIDEO)

Tim ispred pojedinca, kada to Brejdi kaže on to i misli

  • 2

Verovatno najbolji igrač u istoriji NFL lige Tom Brejdi objasnio je da postoje dva razloga zbog kojih on nije najplaćeniji igrač u toj ligi.

Osvajač šest Superbolova (više nego bilo koji drugi kvoterbek u istoriji) je tek 18. po plati, ali daleko od toga da je "sirotinja". Samo u 2019. se očekuje da zaradi 15 miliona dolara.

- Za mene je u životu prioritet uvek bilo pobeđivanje. A i moja supruga Žizel zarađuje mnogo novca - kaže Brejdi u emisiji Džimija Kimela.

Njegova supruga je supermodel Žizel Bundšen koja je bila jedan od "Viktorijinih anđela", a čak 15 godina uzastopno i najplaćenija manekenka na svetu.

- Malo sam pametniji nego što mislite. Ustvari to je salari kep. Možete da potrošite samo toliko i što više potrošite na jednog igrača to manje ima za ostale. A sa takmičarskog stanovišta, ja volim da imam dobre saigrače oko sebe - istakao je Brejdi.

Takvo razmišljanje je pomoglo da osvaja titule na 36, 38, 39, 49, 51. i 53. Superbolu, od kojih je poslednju uzeo sa pune 42 godine početkom februara ove godine.

Inače, njegova supruga je samo tokom 2013. godine inkasirala 43 miliona dolara prema Forbsovoj listi, a ta cifra je godinama opadala do "skromnih" deset miliona dolara u prošloj 2018. godini.

VIDEO - Ragbisti Partizana posle 12 godina osvojili titulu prvaka Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DrNo

    3. maj 2019 | 19:41

    Legenda💪

  • Djosha

    4. maj 2019 | 02:43

    Godinama pricam zasto je jedan od najuspesnijih sportista,uvek ima dobre igrace oko sebe.A da bih imao morao je da prihvati manju platu da bi ostali bili placeni.On na kraju zaradi vise od ostalih putem sponzora itd.Mnogi ga mrze zato sto je uspesan,ali on i kad padne na zemlju opet ustane i ide dalje...Jednostavno kralj,presao igricu nema dalje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA