Nagrada za odlična izdanja ove sezone: Vesprem pred F4 Lige šampiona produžio ugovor sa Cuparom

Ugovor je produžen do leta 2023. godine

  • 0
Vladimir Cupara, reprezentativni rukometni golman Foto: Milena Đorđević

Srpski reprezentativac i golman Vesprema, Vladimir Cupara, produžio je ugovor sa mađarskim šampionom na još dve godine, do leta 2023. godine.

Produžetak ugovora došao je nakon odličnih partija našeg golmana u mečevima najelitnijeg evropskog takmičenja, ali i mađarskog šampionata. Potpis je zapečaćen samo šest dana pred F4 Lige šampiona u Kelnu u kom Vesprem, zajedno sa Cuparom, cilja na osvajanje čuvenog trofeja.

- Srećan sam što ću ostati ovde još dve godine. Mnogo lepih stvari je pred nama u budućnosti. Ne mogu da dočekam da slavim pobede i odbrane sa najboljim navijačima - rekao je Cupara.

Pažnju na sebe ove sezone skrenuo je osvojivši MVP priznanje u meču protiv Kila, ali i kada je samo nekoliko dana pre toga primio 4 gola za poluvreme. Bio je odličan i u derbiju sa Segedom.

Upravo sa Kilom Vesprem će 28. decembra odigrati meč za prolaz u finale zaostalog F4 Lige šampiona iz prošle sezone.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by EHF Champions League (@ehfcl)

Uz Cuparu, još četiri igrača Vesprema produžila su ugovore do leta 2023. godine: Blaž Blagotinšek, Manuel Štrlek, Andreas Nilson i Mate Lekai, a Rožerio Moraeš u Vespremu ostaje najmanje do juna 2022.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA