≫ 

Partizan objavio članove upravnog odbora e-sport tima: Mijailović predsednik, tu su i neka zanimljiva imena

Generalni menadžer biće Mihailo Ćirić, a Ben Fam je potpredsednik

  • 3
Partizan E-Sport Foto: Twitter - Partizan E-Sport

Ekipa Partizana u e-sportu sve više radi na poboljšanju organizacione strukture. Nakon što je osnovan tim u LOL-u (League of Legends) i u CS:GO-u (Counter Strike: Global Offensive), predstavljen je i upravni odbor ove sekcije.

Kao predstavnik je predstavljen Jovan Mijailović, inače stariji sin aktuelnog predsednika Košarkaškog kluba Partizan. Za generalnog menadžera postavljen je Mihailo Ćirić, dok je potpresednik sekcije veliko iznenađenje i reč je o Benu Famu.

Ostali članovi upravnog odbora dolaze iz drugih srpskih kompanija i u pitanju su Siniša Pratljačić, Pia Pavličić, Aleksandar Antelj, Marko Ribarić, Zoran Stanković, dok će preostali član predstavljati svojevrsno iznenađenje, kako je navedeno na Tviter nalogu Partizan E-Sporta.

E-sport tim će u narednom periodu nastaviti da dodatno razvija svoje kapacitete, a krajnji ciljevi su naravno titula u EBL ligi kada je u pitanju LOL, dok je sa druge strane prioritet u Counter Strike-u definitivno plasman na jedan od mejdžora.

Video: Novak vežba punom parom u svom trening centru: Uz ovo mu je jači bekhend

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizanovac

    16. avgust 2022 | 16:22

    Tata uči sina šta je nepotizam u praksi. Bravo za Ostoju, nije sve teorija, nešto mora i sam da nauči mali Jovan. Samo napredno moj Partizane

  • rale

    16. avgust 2022 | 16:58

    Pa ovi ljudi imaju jaci UO od FK.Ovaj Jovan, sve i ako je Ostojin sin, decko je bas skolovan i radanJebes ciji je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA