Toni Nadal otkrio zašto je skoro nemoguće pobediti Rafu na Rolan Garosu, ali je zabrinut zbog Đokovića

Stric i bivši trener španskog tenisera smatra da je drugi teniser sveta favorit da osvoji turnir u Parizu

  • 5

Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, istakao je u analizi turnira u Rimu i najavi Rolan Garosa da je njegov bratanac glavni favorit za osvajanje drugog Gren slema sezone.

On smatra da je Nadala teško dobiti u tri seta u Parizu, gde je osvojio 11 trofeja i raduje ga forma koju je od njega video u finalu Rima.

- Prvi set je bio gotovo perfektan, sa veoma dobrim intenzitetom, uz korekciju taktike, sa mnogo intenziteta, visinom lopti, bez žurbe u igri. Svidelo mi se kretanje, intenzitet se smanjivao u drugom setu, jer je bilo teško održati ga na takvom nivou, ali se vratio u trećem - rekao je Toni, koji je istakao da je Rafu teško pobediti na Rolan Garosu.

- Veoma je teško pobediti Rafaela u tri seta tu. On je ovde osvojio titulu 11 puta i veoma je teško pobediti ga, istina je da ovde igra sa mnogo većom smirenošću - naglasio je Toni, a zatim se osvrnuo na glavnog konkurenta njegovom bratancu i pokazao je da pomalo brine da bi Novak mogao da preotme tron Rafi.

- Đoković je odigrao jako dobro u Madridu, uvek je najveći rival, kako na brzoj podlozi, tako i na šljaci. U Monte Karlu nije igrao dobro, imao je neke padove tokom godine, ali kada je ulazio u formu, stigao je na maksimalan nivo, a u nedelju je pokazao da je veliki borac i da je veoma blizu - poručio je Toni Nadal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veca

    21. maj 2019 | 08:36

    Al se ovi Spanci odmah usprde cim nekog pobede, a kad izgube na startu turnira nidje i nema ha ha ha

  • Tiši

    21. maj 2019 | 08:51

    Do juce je bio povredjen covek koji igra tenis a sada je nepobediv. Aj ne prdi Toni vise. Da je Nadal igra protiv Del Potra ne bi stajao na nogama protiv Djokovica.

  • Sosa

    21. maj 2019 | 09:29

    Doping kontrola ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA