≫ 

Ovo je žena Ognjena Vranješa: Neverovatno šta je fudbaler objavio uz njihove jedine zajedničke fotografije, u jeku afere s Karleušom (FOTO)

Danijela ne želi da se eksponira i povukla se iz javnosti i nedostupna je za bilo kakav komentar o aferi njenog supruga i pevačice

  • 13

Ognjen Vranješ je centralna tema dana u Srbiji i regionu posle objavljivanja golih fotografija na kojima je navodno Jelena Karleuša. Pevačica tvrdi da su fotografije montirane, čak je i dala detalj o svom polnom organu, a javnost prati iz minuta u minut nove detalje o akterima skandala koji je uzdrmao Balkan.

Vranješ je prvi udario i objavio fotografije, a zatim se povukao u ilegalu i našao se pod rafalnom paljbom Karleuše, koja je objavila njegovu golu fotografiju, ali i fotografiju kako plače i privatnu prepisku.

Izjavu o svemu dao je i suprug pevačice Duško Tošić, dok se jedino žena Ognjena Vranješa nije oglašavala.

O njoj je malo toga poznato javnosti, a njene jedine fotografije objavio je upravo sam fudbaler na rođendanu svoje ćerke.

Ognjen Vranješ sa suprugom Danijelom na rođendanu ćerke; Foto: Instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ sa suprugom Danijelom na rođendanu ćerke; Foto: Instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ sa suprugom Danijelom na rođendanu ćerke; Foto: Instagram.com/ognjen_vranjes

To je bilo 28. oktobra, u jeku dopisivanja Karleuše i Vranješa, čiji delovi prepiske tek sada postaju dostupni. Tada je Vranješ na svom profilu uzt fotografije napisao: "Srećna porodica", iako je utisak da na fotografijama ne deluje srećno, već namršteno i namrgođeno, a i licemerno je što je istovremeno iza leđa svojoj supruzi slao poruke drugim ženama. Karleuša nije jedina pevačica sa kojom se dopisivao, već je imao aferu i sa Katarinom Grujić.

Danijela je prema pisanju medija porodična žena, ne želi da ima dodirnih tačaka sa estradom, niti da se meša u skandal koji je izbio. Trenutno je u Bosni sa njihovom ćerkom i pokušava da se skloni dalje od čitave medijske buke i prašine koju je izazvao njen suprug.

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    15. januar 2019 | 16:41

    Koliko covek mora bi ti glup da izda svoju porodicu,zenu koja ti je podarila tog andjela.Sta je to sto je vrednije od njih dve?Da li si ti tinejdzer koji ne moze da obuzda svoje gliposti!

  • Peki

    15. januar 2019 | 16:32

    Obrukao svoju zenu sa bahatim ponasanjem i kurcenjem

  • Vojvoda

    15. januar 2019 | 20:47

    Kada imas ovakvu zenu, moras da casnes sa strane..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA