≫ 

Rat dekoltea vrelih navijačica na Kopa Amerika: Larisa Rikelme upoznala rivalku iz Brazila (FOTO)

Najpoznatija navijačica reprezentacije Paragvaja ima i konkurenciju

  • 1

Najseksi navijačica Paragvaja, Larisa Rikelme bodrila je svoju reprezentaciju u četvrtfinalu Kopa Amerika protiv Brazila, ali na kraju nije mogla da slavi, jer su Karioke pobedile posle boljeg izvođenja penala.

Ipak, Larisa se dobro zabavila na tribinama, gde joj je društvo pravila kompanjonka iz Brazila, koja je bila oskudno odevena na tribinama i pokazala je "čime raspolaže" dubokim dekolteom.

Fotoreporteri su dobili priliku da zabeleže sjajan kadar pravog navijačkog rivalstva, a nema sumnje da su navijači širom sveta mogli da uživaju.

Kopa Amerika, Fudbalska reprezentacija Brazila, Fudbalska reprezentacija Paragvaja Larisa Rikelme; Foto: AP/Tanjug
Kopa Amerika, Fudbalska reprezentacija Brazila, Fudbalska reprezentacija Paragvaja Brazilska navijačica je plenila seksipiom na tribinama; Foto: AP/Tanjug

VIDEO: Vratila se najseksi navijačica sveta, hoće li ponovo stavljati mobilni među grudi?

Kolumbija je ostavila možda i najbolji utisak u dosadašnjem toku Kopa Amerika, a da bi potvrdila da je ozbiljan kandidat za titulu, večeras od 01.00 moraće da pobedi aktuelnog šampiona Čile u četvrtfinalu. Kvota na Kafeterose je 2,25, a na Čileance 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolumbija - Čile.

Muči se Argentina na Kopa Amerika, ali je došla do četvrtfinala, i ako savlada Venecuelu, zakazaće polufinalni spektakl s domaćinom Brazilom. Večeras od 21.00 kvota na Mesija i drugove je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Venecuela - Argentina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA