≫ 

"Digli" mu Porše, 2.000 evra i nekoliko telefona: Lopovi u Nici ojadili reprezentativca Danske

Talentovani napadač baš nema sreće

  • 1
Kasper Dolberg, porše Foto: Pixabay, Guliver/David Ramos/Getty Images,

Danski napadač Kasper Dolberg neprijatno se iznenadio pre nekoliko dana kada se vratio sa reprezentativnog okupljanja. Prvotimac Nice je tada shvatio da mu je opljačkan stan u Francuskoj i tom prilikom ukraden Porše, kao i 2.000 evra i nekoliko telefona.

Dolberg je krađu automobila ustanovio kada je sleteo na aerodrom u Nici u četvrtak popodne. Kada se vratio kući shvatio je da su mu lopovi nečujno upali u kuću i opljačkali ga. Auto su mu ukrali tako što su u kući našli ključ koji je Dolberg ostavio.

Danac je odmah prijavio ovaj slučaj lokalnoj policiji koja je otvorila istragu. Uprkos ovom nemilom događaju Dolberg se nalazi u sastavu Nice za utakmicu sa Monpeljeom u subotu uveče.

Ovo nije prvi put da je Dolberg opljačkan i čini se da mu je septembar definitivno najmalerozniji mesec u godini. Naime, u istom mesecu prošle godine Dolberg je bio žrtva krađe sata od 70.000 evra u svlačionici, a ojadio ga je saigrač Lamin Dijabi Fadiga koji je zbog toga odmah otpušten iz Nice.

Tokom prošle nedelje policija u Francuskoj je uahspila dvojicu provalnika koji su opljačkali fudbalere Dižona.

Radi se o organizovanoj bandi koja "operiše" po predgrađu Dižona, a koja je odgvoorna za preko 20 krađa i provala u privatne kuće i stanove.

Video: Jauci i hvatanje za glavu: Teška povreda Docića iz drugog ugla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    12. septembar 2020 | 04:14

    Nekoliko telefona?????? Sta jedan nije dovoljan hahhahahah koji circkus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA