≫ 

Garaža Zlatana Ibrahimovića sve "besnija", stigao i novi Ferari od pola miliona evra!

Legendarni Šveđanin se počastio za 40. rođendan

  • 10

Legendarni napadač Milana Zlatan Ibrahimović proslavio je 40. rođendan i to tako što je poklonio sebi novi automobil, Ferari SF90 Stradale, kojim se pohvalio na društvenim mrežama.

Prema navodima italijanskih medija, Ferari Stradale je automobil sa 1.000 konjskih snaga čija početna cena iznosi 430.000 evra. Radi se o jednom od prvih iz serije električnih automobila koji može da razvije brzinu od preko 200 km/h.

Ovaj lepi automobil biće samo jedan od nekoliko skupocenih ljubimaca koje Šveđanin ima u garaži, a ukupna vrednost vozila koje poseduje premašuje cifru od 8,5 miliona evra.

Ibra je, zanimljivo, za svoj 39. rođendan prošle godine kupio Porše 911 Targa, a ovog puta je izabrao zlatnu boju kojom se pohvalio na društvenim mrežama.

Poznato je i da Zlatan obožava Ferari, pa tako u kolekciji ima čak četiri automobila ove marke, od čega su sve posebni i skupoceni primerci kao što su Ferari Enco, Ferari Monca, Ferari Laferari i Ferari 488 Pista Spajder.

Video: Ludilo u Milanu: Nada Točagić došla da otpeva Ibrahimoviću Jutro je za 40. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA