Kjara "uzburkala strasti" u Rimu: Raskinula sa vezistom Rome, pa smuvala igrača Lacija

Provokativna influenserka još jednom pokazala da je slaba na fudbalere

  • 1
Kjara Nasti Printskrin: Instagram/nastilove

Do maja ove godine bila je u zagrljaju veziste Rome Nikola Zaniola, a već u oktobru atraktivna influenserka Kjara Nasti odlučila je da ljubav pronađe na adresi ofanzivnog veziste Lacija Matije Zakanjija!

Italijanski mediji pišu da je letošnji flert prešao u nešto ozbiljnije na jesen, a kao dokaz su naveli poruke koje njih dvoje razmenjuju putem društvenih mreža i koje je sama Kjara nedavno objavila.

- Imam problem, ne mogu bez tebe - napisao je nedavno fudbaler Lacija koji je sezonu počeo sa dva gola protiv Sasuola, da bi u međuvremenu zaradio povredu zbog koje je propustio tri poslednja meča.

Što se tiče Kjare, ona je sa Zaniolom bila u vezi od sredine februara do marta ove godine. "Paparaci" su je uhvatili i kako šeta sa Zaniolovom majkom, činilo se da je stvar ozbiljna, ali je sve brzo puklo. Doduše, možda i zbog igrača Rome koji je za samo šest meseci ostavio trudnu devojku, zatim jednu od najlepših žena sveta, te napolsetku i Kjaru.

Kjara je svojevremeno dovođena u vezu i sa Nejmarom, ali na tome se sve završilo. Inače, poznata je po tome što na svom Instagram profilu voli da objavljuje provokativne fotografije.

Kjara ima 23 godine i već sa 15 je imala blog koji joj je doneo neverovatnu popularnost, dok je sa 16 objavila knjigu sa savetima za kupovinu. Poreklom je iz Napulja i bila je verena sa Emanueleom Borijelom, bratim poznatog fudbalera Marka Borijela. Bavila se glumo, a učestvovala je u rijaliti programima u Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zac

    15. oktobar 2021 | 11:03

    Najverovatnije da ce je isprobati igraci iz svih klubova, njoj to godi ,takve su ti starlete,nista je ne kosta ,dobice divne poklone a mozda i malo novca,posle toga preselice se u nekoj drugoj drzavi da isproba i druge igrace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA