Ovo je klub i ovo su fudbaleri koji znaju da poštuju svoje navijače!

Pristalice Vigana su se žalile na visoke cene karata za gostovanje Lidsu, a onda su fudbaleri uradili nešto što bi malo ko očekivao da će uraditi u današnje vreme

  • 2

Neverovatan gest za današnje pojmove napravili su fudbaleri Vigana. Oni su ponudili da plate polovinu cene ulaznica za njihove navijače na gostovanju u Lidsu drugog dana Božića.

Ogroman broj pristalica ovog kluba je slao poruke nadležnima da je domaćin postavio previsoke cene karata za gostujuće navijače na "Eland roudu", koje ukoliko se unapred poruče koštaju 36 funti, dok na dan meča njihova cena je 41 funtu.

Zbog toga su fudbaleri odlučili da ponude da plate 50% cene ulaznica za prvih 500 simpatizera koji budu rezervisali karte.

- Period oko Božića je najskuplji deo u toku godine, naročito za fudbalske navijače, i mi želimo da ovim gestom pokažemo koliko poštujemo naše fanove koji nas prate svake nedelje i kod kuće i na strani - rekao je kapiten Geri Koldvel, a javio se i generalni direktor kluba Džonatan Džekson.

- Ovo je divan gest igrača i nadam se da će navijai prihvatiti njihovu ponudu, jer nam je potrebna što veća podrška. U ovoj situaciji mi kao klub nemamo nikakvu kontrolu, jer je to odluka domaćina i nije na nama da je komentarišemo. Ali ovo je još jedan pokazatelj koliko igrači cene podršku koju dobijaju od naših fanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šupi tuki

    12. decembar 2014 | 08:14

    Da je ovo uradila neka srpska ekipa, naslov bi bio: Fudbaleri MORALI da plate karte huliganima!

  • Soldberg

    12. decembar 2014 | 00:43

    Za 36 funti si kupim loptu i sutiram godinu dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA