SAMO ČUKARIČKI MOŽE U EVROPU: Zvezda i Partizan nisu dobili evrolicencu!

Ostali klubovi imaju mogućnost da u žalbenom postupku dokažu ispunjenje svih kriterijuma i da na taj način obezbede licence za sezonu 2015/2016

  • 3

Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbije odbila je prijave Crvene zvezde i Partizana za učešće naredne sezone u evropskim takmičenjima i prihvatila samo predlog Čukaričkog.

Prvostepeni organ u postupku licenciranja je na sednici odbio 10 od 11 prijava klubova iz Superlige, istakavši jednoglasno da samo Čukarički ispunjava kriterijume za takmičenja u organizaciji UEFA, ali i u Superligi u sezoni 2015/2016.

OVAKO ZVEZDA MOŽE DA SE SPASI: Čukarički otkrio tajnu uspeha! (FOTO)

Komisija je odluke donosila na osnovu sportskog, infrastrukturnog, personalno-administrativnog, pravnog i finansijskog kriterijuma, a dokazi su su razmatrani na osnovu izveštaja eksperata za svaki od pomenutih kriterijuma.

Ostali klubovi imaju mogućnost da u žalbenom postupku dokažu ispunjenje svih kriterijuma i da na taj način obezbede licence za sezonu 2015/2016.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA