U Zvezdi su ga prozivali kad je došao... mali, nema 40 kg... a pogledajte koliko sada podiže u teretani! (VIDEO)

Srđan Plavšić ozbiljno napredovao po pitanju fizikalija, što dokazuje i snimak iz teretane od kad je došao u Zvezdu i sada

  • 10

Kada je potpisao za Crvenu zvezdu mnogi su bili sumnjičavi po pitanju Srđana Plavšića. Najviše zbog njegovih fizikalija. Mnogi navijači crveno-belih su po forumima pisali komentare kako on nije spreman za ozbiljan seniorski fudbal, a čak pominjali da nema ni 40 kilograma, da ne može da se nosi sa fizički dominantnim fudbalerima.

>>> Srnić se nije radovao golu, ali pogledajte kakve je ludorije pravio Plavšić (VIDEO)

>>> Ušli smo u teretanu na Marakani, a tamo Plavšića koriste kao teg za sklekove! (VIDEO)

I saigrači su se šalili na njegov račun i prozvali ga ''atomski mrav'', međutim, njemu to nije smetalo već je nastavio vredno da radi u teretani, i ozbiljno je napredovao i na fizičkom planu.

Već na debiju kupio je navijače borbenošću i zalaganjem, kao i igrom. Brzinske sposobnosti nisu bile upitne, ali se pokazalo i da u duelima nije tako slab kao što se mislilo, već da je žilav i da uspeva da se nosi i sa mnogo snažnijim igračima.

Sve to ne čudi s obzirom na to da konstantno napreduje u teretani na planu jačanja fizikalija pod patronažom Bate Radulovića.

Kada je stigao u Zvezdu počeo je da diže samo šipku, zatim je dodao i tegove pa je dizao 30, a na kraju je došao i do 50 kilograma.

Pogledajte i sami kako je izgledao njegov napredak u teretani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sloba

    11. decembar 2015 | 23:30

    Nije njemu potrebna snaga jer protivnicki igraci njega ne mogu da uhvate.Njegov kvalitet laserski tacan pas.Vec veliki igrac na nasim terenima.

  • MarkoPA

    12. decembar 2015 | 13:55

    Odavno nisam video igraca u zvezdi koji tpliko trci I bori se za svaku loptu. Svaka mu cast! Mali je razbijac, to se trazi, izgubi, ali izgini na terenu, a to je upravo mali Plavsic!

  • BOBAN

    11. decembar 2015 | 20:21

    Pisimo o pravim uspesnim sportistima u ovoj zemlji a ne o fudbalerima zvezde i partizana!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA