Liverpul dolazi po Grujića: Zvezdi stižu pare da preživi!

Predstavnici engleskog kluba u toku dana će dogovoriti transfer najvrednijeg igrača Zvezde

  • 29

Novac za preživljavanje Zvezda će, izgleda, uskoro dobiti, ali će zauzvrat morati da se odrekne svog najvrednijeg igrača - Marka Grujića.

>>> Otkrivena ponuda Anderlehta za Grujića!

Sjajnim igrama na svetskom prvenstvu za omladince, potom i u svom klubu gde blista ove sezone, Grujiću je toliko porasla cena da crveno-beli samo njegovom prodajom mogu rešiti goruće probleme i spasiti se najgoreg scenarija, kao što je, recimo, egzodus igrača koji su mesecima bez plate. A to je još i najmanji problem Zvezde u moru drugih.

Prema svemu sudeći, slavni engleski Liverpul dobio je "rat" za potpis mladog fudbalera, na šta upućuje i vest da će predstavnici "crvenih" u utorak doputovati u Beograd i sa čelnicima crveno-belih dogovoriti uslove transfera Grujića, prenosi Sportski žurnal.

>>> Klop šalje ponudu za Marka Grujića!

Foto: Telegraf/Marko Todorović Foto: Telegraf/Marko Todorović

Isti izvor navodi da će Englezi uplatiti Zvezdi 6 miliona evra, i to odmah, što je i bio uslov svih uslova lidera Superlige u pregovorima sa zainteresovanim stranama. Takođe, Liverpul će, kako stvari stoje, ispoštovati i Grujićevu, ali i želju navijača Zvezde, da igrač ostane u klubu do leta, a onda će, po završetku evropskih kvalifikacija, spakovati kofere i reći "zbogom" Marakani.

Za Grujića je i dalje zainteresovan Anderleht, ali je ponuda Belgijanaca od 5 miliona evra trenutno u drugom planu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ortodox

    15. decembar 2015 | 09:11

    Zalosno ali realno.Nadam se da ce ovaj sjajni momak i fudbaler napraviti veliku karijeru !Srecno!!!

  • Gorcilo

    15. decembar 2015 | 09:55

    Mamic ga ne bi prodao ispod 10 mil.

  • топлистанадреалиста

    15. decembar 2015 | 09:10

    БРАВО МАЈСТОРЕ! Јесте трагедија и туга што идеш, али најбољи енглески клуб се не одбија, поготово што је Клоп тренер....само ти од срца желим да те повреде заобиђу а за остало нема бриге! ДОКТОР!!! За 3-4 године Грујић ће бити чудо!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA