Saznali smo gde je Grujićev pasoš! Da li to znači da je posao sa Liverpulom definitivno završen?

Putna isprava Zvezdinog fudbalera trenutno je u Varšavi, a to samo znači da je njegov put u Englesku sve bliži

  • 12

Saga transfera Marka Grujića u Liverpul dostigla je vrhunac, iako je delovalo da je sve završeno pre nekoliko dana. Poslednje ispupanje u medijima njegovog oca zakomlikovalo je situaciju, pa je čak to uznemirilo i čelnike Liverpula i atmosferu na Marakani dovelo do usijanja.

>>> Otac Marka Grujića imao saobraćajnu nesreću!

>>> LIVERPUL MOŽE DA ODUSTANE OD TRANSFERA: Saznajemo šta tačno koči prelazak Grujića na Enfild!

Otac Marka Grujića, Goran, izjavio je da njegov sin neće ići u Liverpul i da su pasoši kod njega. Ipak, kako nezvanično saznajemo, to nije tačno. Grujićev pasoš je trenutno u Varšavi, gde se sređuje viza za Englesku. Upravo u prestonici Poljske se obrađuju zahtevi za vizu iz Srbije, a oni budu gotovi obično za 10 do 15 dana.

Grujićev pasoš je upravo tamo u proceduri i očekuje se da procedura bude završena do početka sledeće nedelje, a on bi u ponedeljak ili utorak, kada mu signe pasoš sa vizom, trebalo da otputuje u Liverpul kako bi i potpisao ugovor.

Već 2 - 3 godine je takva procedura da se pasoši šalju u Varšavu, pošto se Britancima ne isplati da otvaraju konzulate u svim zemljama, pošto su retke države kojima uopšte i treba viza, a Srbija je jedna od takvih.

Iako je njegov otac po svaku cenu želeo da spreči transfer, Grujić će i definitivno potpisati ugovor sa slavnim engleskim klubom sa Enfilda.

(D. U.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pričaj srpski, da te ceo svet kao razume

    24. decembar 2015 | 00:39

    можда би требали ипак да пробају да извучу који евро од газпрома или било како другачије да нађу тиx пар милиона и да задрже грујића... продају га за години две три за много много више новца..

  • Lawlessboy

    24. decembar 2015 | 08:12

    Juče je eurosport objavio detalje ugovora tako da je ta stvar završena, THE END

  • NebitanLik

    24. decembar 2015 | 09:38

    Propasce ko Lazar Marković u Liverpulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA