Najgori Junajted u istoriji! Stoukov čas fudbala na Van Galovom oproštaju? (FOTO) (VIDEO)

Tim sa Old traforda poražen na Britanija stadionu rezultatom 2:0

  • 1

Gledajući poziciju na tabeli i broj bodova, Mančester junajted je svakako imao gore sezone iza sebe. Ali, nikada fudbaleri ovog slavnog engelskog kluba nisu delovali tako na terenu kao što sada izgledaju momci Luja van Gala.

Anemično, nezainteresovano, bez želje, htenja, iskre koju bi svaki fudbaler trebalo da ima. Smešno...

Novi poraz Junajteda u Premijer ligi, treći uzastopni. Poraz koji bi napokon trebalo da ''otera'' Luja van Gala sa Old Traforda jer se u pojedinim momentima činilo da igrači bojkotuju Holanđanina.

>>> Ovaj potez jasno govori koliko je Junajted bio očajan protiv Stouka (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Stouk je bio bolji na Britanija stadionu - 2:0 (2:0). Čas fudbala Potersa. Dva šuta u okvir gola u prvom poluvremenu i dva gola, plus pametna igra u drugom delu, gde su iz kontranapada nekoliko puta pripretili. Međutim, najbitnije za njih je da su sačuvali svoj gol.

Batland je nekoliko puta sjajno intervenisao i pokazao da Engleska ima golmana za budućnost, dok su ''Srbi'' Bojan Krkić i Marko Arnautović nadmudrili De Heu. O Markov golu će se još dugo pričati...

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Van Gal je utakmicu počeo sa Runijem na klupi, sa Marsijalom u špicu, Ererom kao plejmejerom, Matom na desnoj, i Depajem na levoj strani. Upravo je Holanšanin glavni krivac za vođstvo domaćeg tima. Katastrofalna greška i promašaj glavom koji je Džonson iskoristio i asistirao Krkiću za gol u 19. minutu.

>>> ОVO NIJEDAN GOLMAN SVETA NE BI ODBRANIO: Srbi urnišu Mančester junajted (VIDEO)

Samo sedam minuta kasnije Krkić je pogodio živi zid iz slobodnjaka, na loptu je natrčao Arnautović i poslao projektil koji nijedan golman ne bi mogao da odbrani. Na semaforu je stajalo 2:0, na Van Galovom licu neverica.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ubacio je Runija na početku drugog poluvremena, Depaja je poslao u svlačionicu. Verovatno po poslednji put seo na klupu kao menadžer Junajteda i nije ustajao do kraja. Nije imao ni potrebu pošto njegovi igrači ništa nisu učinili da se rezultat promeni.

Teško je reći ko je bio najgori Junajtedov igrač na terenu. Ipak, mrtvu trku vodili su Erera, Felaini, Depaj i Blind. Ako posmatramo partije dvojice poslednje pomenutih, sada shvatamo i zašto se Holandija nije palsirala na EP. I zašto je ni istorija Boksing deja više ne pomaže Junajtedu...

Ostale rezultate 17. kola pogledajte >>> OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA