Kapiten i trener Crne Gore kukaju: Sudije su nas upropastile u finalu!

Nikola Janović i Vladimir Gojković nezadovoljni deljenjem pravde u finalu Evropskog prvenstva

Vaterpolisti Srbije savladali su Crnu Goru u finalu Evropskog prvenstva sa 10:8 i tako odbranili zlato osvojeno pre dve godine. Delfini su sjajnom igrom u poslednjoj četvrtini slomili otpor crnogorskih ''ajkula''.

>>> NEĆE ONA NIĐE! Titula Evropskog prvaka ostaje u Srbiji!

>>> I himna Crne Gore na listi izviždanih u Beogradu! (VIDEO)

Nikola Janović je posle meča vruće glave istakao nezadovoljstvo suđenjem. Smatra da je rezultat mogao da bude i drugačiji da nije bilo, kako kaže, diskutabilnih odluka arbitara.

>>> Najbolji igrač Crne Gore preti i najavljuje osvetu Srbima!

>>> Evo kako su braća Rusi čestitali Srbima vaterpolo titulu šampiona (FOTO)

- Ponosni smo na sve što smo uradili na Evropskom prvenstvu. Ne znam, možda je moglo i drugačije da bude u finalu, ali utisak je da su nas sudije upropastile. Srbija je velika reprezentacija, to su sjajni momci i sa svima smo veoma dobro. Sve što su osvojili zasluženo im je pripalo, ali za ovaj meč nisam siguran da je bilo tako - rekao je kapiten Crne Gore.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

I selektor Crne Gore Vladimir Gojković kritikovao je pojedine odluke arbitara.

- Bilo je nekih odluka. Imali smo situaciju u svojim rukama, ali taj momenat kada je Radović postigao gol. Jedan sudija je rekao da je gol, drugi da nije, a nakon toga smo odmah primili pogodak. Imali smo reakciju na 9:8, i tu je bilo čisto isključenje nad Nikolom Janovićem... Nije lako protiv Srbije držati stvari pod kontrolom. Bili smo potrošeni, umor je učinio svoje - rekao je Gojković posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pleme CG

    23. januar 2016 | 20:32

    Dosta bre vise, samo kukate kao devojcice...bolji smo i kraj...pokazali ste da se ponasate kao jedno vece pleme na jugu balkana.

  • lols

    23. januar 2016 | 20:22

    Da li je moguce da ste mislili da vi mozete da pobedite haha ajme meni pa vi niste svesni svoje nesvesti i sad vam sudije krive ok eto vam taj go sto se zalite ali opet smo pobednici SRBIJAAAA a ko gubi ima pravo da se ljuti xe xe

  • Vojislav Peric

    23. januar 2016 | 20:44

    Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA