BRAVO, JANKO: Sjajan gest Tipsarevića za svu decu iz Beograda koja vole tenis!

Srpski teniser će u sredu održati javni teniski čas za decu u Beogradu

  • 1

Srpski teniser Janko Tipsarević u sredu će na platou ispred tržnog centra “Ušće” organizovati javni teniski čas za decu pod nazivom “Naša misija – radost dečije igre”.

Tipsarević će najmlađima od 17 do 19 časova pokazivati osnovne udarce u tenisu, popričati sa njima o najzanimljivijim detaljima svoje karijere i odgovarati na pitanja znatiželjnih.

>>> Junak Janko Tipsarević osvojio prvi turnir posle silnih operacija

Janku će se u akciji pridružiti i njegove kolege Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, Dušan Lajović, Bojan Jovanovski i selektor Bogdan Obradović, kao i mlade snage srpskog tenisa, među kojima će biti i najbolja juniorka Olga Danilović. Podršku će Janku pružiti i prijatelji iz oblasti kulture, nauke, umetnosti.

- Veoma sam srećan posle svega što sam prošao, što sam se uspešno vratio turnirima, igri koju toliko volim i sportu koji mi je pružio mnogo. Svoju radost i sreću želim da podelim sa najmlađima, ono što je naša budućnost, ono na ćemu svet ostaje. Verujem da ćemo svi, i deca, i ja, i svi koji se pojave uživati pre svega u dobrom druženju i da će nam tih nekoliko sati zajedničke energije doneti novu snagu. Ovo je samo početak, želim da dođaj kao ovaj koji sledi bude nešto što je obaveza svima nama, ali i užitak - istakao je Tipsarević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    10. septembar 2016 | 19:29

    Svaka čast za naše tenisere ! Sport je zdravlje za svako dete !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA