FMP: Ljudi moraju da shvate da se u srpskoj košarci više ne pita jedan klub!

Novo saopštenje iz Železnika

  • 20

Košarkaški klub FMP iz Železnika saopštio je je danas da trpi velike pritiske da ne igra u Evrokupu, a sve, kako navode, zbog propusta drugog kluba.

- Pošto smo rešeni da igramo Evrokup, a dovedeni smo u neugodu situaciju u kojoj ćemo, šta god da konačno odlučimo, biti na gubitku, smatramo da imamo puno pravo da objasnimo srpskoj košarkaškoj javnosti šta se dešavalo prethodnih meseci i kako smo došli u ovu situaciju. KK FMP trpi velike pritiske da odustane od Evrokupa i pretrpi materijalne gubitke i još postane nekakav krivac za tuđe propuste - navodi se u saopštenju.

IZ FMP-a ističu da su čekali odgovr KSS u kom smislu ugrožavaju interes srpske košarke, pošto su oni prvobitno hteli da igraju FIBA Ligu šampiona, u trenutku dok je Partizan izabrao Evrokup, ali im nije dozvoljeno, a sada kada se situacija promenila, ne mogu ni u Evrokup.

- Zato sada neka neki drugi objasne naša saznanja, a javnost, ne i lažni ideolozi i kolumnisti, koji se tako brinu za srpsku košarku i lažu javnost, shvate da smo u 2016. godini i da srpska košarka nije više u eri u kojoj smo imali jedan klub koji se pitao za sve i zbog čijih odluka su svi ispaštali - zaključuju iz FMP-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VladimirGrobar

    15. septembar 2016 | 14:20

    Tacno, vise se ne pita jedan klub. Sada se pitaju tri kluba: FMP, Zvezda i Ivo Lola Ribar!

  • Curkape

    15. septembar 2016 | 13:59

    Nije mi jasno zasto sada spominju Partizan kada je to odluka KSS da niko ne moze da igra Evrokup. Malo su smesni sto Covic sve to diktira

  • tdi

    15. septembar 2016 | 14:46

    Takođe ni Evrropaki prvak nije kriv klubovima iz zamrzivača što je Sagadin bio najbolje plaćeni trener u Evropi i što su se uvalili u dug 15 miliona evra plus što je dobijeno od Države... A sada se pita sammo jedan čovek sa linije 88...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA