≫ 

Razvalio je Dinamo, pa se obratio navijačima Zvezde porukom koja se Hrvatima nimalo neće dopasti

Crnogorski reprezentativac ističe da bi se rado vratio na Marakanu

  • 8

Marko Vešović je trenutno u Hrvatskoj jedna od najaktuelnijih tema, nakon što je sa dva gola učestvovao u rasturanju Dinama iz Zagreba, kome je prethodnog vikenda Rijeka nanela jedan od najtežih poraza u istoriji, kada je dobila sa 5:2.

Crnogorski reprezentativac je postigao dva gola za pobedu, a posle pobede je otkrio i da su do njega stigle glasine da ga je ovog leta želela Zvezda.

- Istina je, takve priče su došle i do mene. Ali nije bilo ništa službeno. Volim Crvenu zvezdu i to nikada nisam krio. Ginuo sam za crveno-beli dres i to bih radio ponovo - rekao je Vešović.

>>> Došao u Zvezdu za 300.000 evra, a nije odigrao ni minut i uživa u društvu vrelih crnki (FOTO)

Pitanje je koliko će se ova njegova izjava svideti navijačima Rijeke, čiji je miljenik postao posle sjajnih partija u trenutno vodećoj ekipi hrvatskog prvenstva. Posle golova protiv Dinama navijači Rijeke su Vešoviću skandirali ime i prezime na stadionu.

Svakako da će navijačima Zvezde prijati to što bi voleo da se vrati, a sigurno da bi partije koje pruža u Rijeci značajno pomogle ekipi Miodraga Božovića.

Međutim, pitanje je koliko je to sada realno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorske izdajice

    21. septembar 2016 | 15:31

    A kad ga je Zvezda afirmisala i kad je trebalo da uzme million i po evra obestecenja za njegov transfer u Torino tada je na nagovor Raje Bozovica tuzio Zvezdu i otisao bez nadoknade Zvezdi stavivsi pare u dzep Raji a Zvezdi zabio noz u ledja. Takve izdajice ne treba ni da pridju stadionu a kamoli da mu ozivljavamo mrtvu karijeru.

  • No_Name

    21. septembar 2016 | 16:14

    Pobegao u Torino bez obestecenja, nije hteo da produzi ugovor. Takvi nam ne trebaju.

  • Vronski

    22. septembar 2016 | 09:36

    E majstore! Za mene si uvjek dobrodosao.Malo ti je falilo snage ali sa kojim si neznalicama igrao ti si odlican.Sjecam se nisi ni dobijao dovoljno prilika.Srecno lave!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA