≫ 

Čapeov igrač upoznao heroja koji ga je spasao: Suze i divne reči tokom dirljivog susreta u bolnici (VIDEO)

Petak je bio poslednji dan za Helija Neta na intenzivnoj nezi

  • 0

Helio Neto jedan je od trojice preživelih fudbalera Čapekoensea posle avionske tragedije u Kolumbiji, i njegov oporavak protiče jako dobro - čak se očekuje da ponovo zaigra fudbal.

Nedavno se probudio iz kome, a u petak je bio njegov poslednji dan na intezivnoj nezi. Nilson Lengua je iskoristio priliku da ga poseti.

U pitanju je policajac koji je spasao Neta posle šest sati potrage tog nesrećnog dana, kada je u padu aviona stradao gotovo ceo tim i stručni štab Čapekoensea. Podsetimo, poginula je 71 osoba.

- To je bila moja dužnost kao policajca i tada nisam ni znao ko si. Inače volim fudbal, i kad sam shvatio o čemu se radi, za mene je to bilo nešto veliko. Helio Neto je božji ratnik koji je predodređen da napravi velike stvari - rekao je Lingua, posle čega se izgrlio sa fudbalerom.

Bilo je i suza.

- Želim da se zahvalim svima na podršci i porukama - rekao je Neto, koji se trenutno oporavlja od upale pluća, nakon čega ga čeka kompletan psiho-fizički oporavak.

Doktor Edson Stakonski ne isključuje mogućnost da se fudbaler vrati sportu.

- Postoji šansa za to, ali polako, sve u svoje vreme - rekao je Edson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA