Beker ima ''špijuna'' u Novakovom taboru, i on mu je otkrio informaciju koja će mnoge da obraduje

Nemac je čuo da je Đoković pojačao intenzitet treninga i smatra da će uskoro ponovo igrati u najboljoj formi

  • 3

Boris Beker se i dalje interesuje o karijeri Novaka Đokovića, iako je sa najboljim srpskim teniserom pre nekoliko nedelja raskinuo saradnju posle tri godine zajedničkog rada.

>>> Beker otkrio posle koje titule je bio najponosniji na Đokovića! (VIDEO)

>>> ”Ovo je prava istina o svađi sa Bekerom”

Ipak, Nemca i dalje zanima šta se dešava u taboru Srbina, sa kojim je ostao dobar prijatelj, što obojica ističu. Verovatno je ostao dobar i sa ostalim članovima Novakovog štaba, odakle dobija nove informacije sada kada on nije tamo. Informacije koje je dobio od ''doušnika'' obradovaće mnoge Đokovićeve fanove, jer po rečima Nemca sada mnogo jače trenira i veruje da će uskoro ponovo da vrati najbolju igru.

- Ne postoji ni jedan razlog zašto Novak ne bi mogao da povrati intenzitet. Igrao je dobro na završnom Mastersu. Meč u kome je pobedio Nišikorija je jedan od najboljih koje je odigrao. Meč sa Marejem, jedan meč je napravio razliku na listi. Nije Novak zaboravio kako da igra velike mečeve. Sudeći po onome što sm čuo iz njegovog kampa, pojačao je treninge i mislim da nije daleko od svoje najbolje igre - rekao je Beker.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Slavni teniser veruje da bi Đoković mogao da nadmaši i Rodžera Federera po broju Gren slem titula, kojih za sada ima 12, a Švajcarac pet više.

- Način na koji je Novak igrao prethodne tri godine je pokazatelj da bi on mogao da bude igrač koji će nadmašiti Rodžera, ako ostane zdrav, motivisan i "gladan". Rafa nije osvojio Gren Slem već dve godine, ali to je zbog toga što je imao probleme sa povredama, ali ni on nije neko koga treba otpisati. Rolan Garos je još uvek njegova najbolja šansa da slavi na velikom turniru. Ako pametno napravi raspored, ko zna. Ali od njih dvojice, Novak ima bolju šansu - zaključuje Boris Beker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera kojot

    21. decembar 2016 | 21:58

    Nole napred do konacne pobede .Mrze te sto si uspesan u njihovom sportu.Engleski snobovi ne mogu da prihvate da jedan Srbin dominira tako dugo i na sve nachine pokusavaju da te izbace iz ritma.Do Tokija a posle je sve istorija.

  • Hmmmm

    22. decembar 2016 | 21:03

    Samo da mu onaj tamo ne usadi ljubav prrema gubljenjy. Sve najbolje i zelim ti vrh istorije u svemu...

  • ing.Miloš Đonović

    24. decembar 2016 | 09:29

    Gdje nadje Pero to ,prezime,ajde koji put ali mora da ti dobro cini...Novak Djokovic nas prvak da se dobro pripremi i pobjedi u Melburnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA