Prelazak Šćepovića u Olimpijakos vredi tri miliona evra!

Koliki deo iznosa transfera će pripasti Partizanu, nije poznato, kao i uvek kada je u pitanju prelazak nekog igrača u inostranstvo posredstvom menadžera Falija Ramadanija

  • 3

Dojučerašnji napadač Partizana Marko Šćepović karijeru će nastaviti u redovima grčkog šampiona Olimpijakosa! Iako tokom čitavog letnjeg prelaznog roka 22-godišnji napadač nije mogao da nađe inostrani angažman, igrač može da bude zadovoljan klubom, ali i visinom transfera koji iznosi tri miliona evra plus bonusi!

Koliki će deo te sume pripasti "crno-belima", nije poznato, kao i uvek kada je u pitanju prelazak nekog igrača u inostranstvo posredstvom menadžera Falija Ramadanija, koji je svojevremeno u Pirej odveo Fejsu, Kataija, Grbića i Pantelića.

Partizan će u toku sezone pokušati da odbrani titulu sa samo dva klasična napadača - Fofanom i Kojićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • upssss

    2. septembar 2013 | 14:03

    Karadzic dodaje Ramadaniju, ramadani probija po boku centrira Mihajlovicu i gooolll-zapravo guranje panjeva-scepovica (koga su sopstveni navijaci prozvali, skinuli traku i najurili) to je ta igra zvana procenat od prodaje!!! M..u li vam vasu lopovsku, a mi da se nerviramo i cepamo grlo na tribinama, dok vi punite dzepove?! Ma Fudbal i reprezentaciju treba zakonom zabraniti!!!

  • direktor

    2. septembar 2013 | 20:53

    Nisam znao da su drva poskupila :(

  • Vlada

    2. septembar 2013 | 18:07

    3 miliona za ovog nesposobnog Scepovica, ma dajte...bolje da ste te pare dali za gladnu decu, bar neka korist od njih da bude...Ako ovaj bude igrao, Olimpijakos od 0-2 svaku tekmu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA