Novajlija Gogić spasao Zvezdu poraza u Ubu (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde, koji nisu imali prilike da dobiju zapaženiju ulogu ove sezone, odigrali su prijateljski meč sa ekipom Jedinstva iz Uba i jedva izvukli 1:1

  • 2

Posle sramnog i neočekivanog kiksa u meču protiv Donjeg Srema, fudbaleri Crvene zvezde još jednom su razočarali svoje navijače, pošto su u prijateljskom meču u Ubu protiv Jedinstva odigrali samo 1:1.

Imali su "crveno-beli" terensku inicijativu tokom celog meča, ali bez obzira na to nije bilo dovoljno prilika za gol. U prvih 45 minuta Stefan Mihajlović imao je dve prilike ze gol posle centaršuteva Mladenovića, a kako su se domaći uglavnom orijentisali na odbranu, nije bilo puno posla za Zvezdinu odbranu.

Na samom početku drugog poluvremena Jedinstvo je došlo do vođstva. Bio je to brz kontranapad, usledio je centaršut sa leve strane, a Panić je savladao Vesića. Da Zvezda ne bi doživela potpunu blamažu pobrinuo se novajlija Gogić petnaestak minuta pre kraja.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović po ko zna koji put, ove sezone, bio je nezadovoljan prikazanim na terenu i, kako je rekao, osim nekoliko izuzetaka, svi zaslužuju kritike.

- Iz perspektive igrača koji imaju manju minutažu, ovo je bila dobra provera. Šteta što je vreme pokvarilo ambijent, jer verujem da bi bilo više ljudi. Dosta fudbalera nije bilo zadovoljno svojim statusom, jer nisu dobijali priliku da igraju u zvaničnim utakmicama, ali i pored toga mali broj njih je danas zaslužio prelaznu ocenu - rekao je nakon utakmice Stojanović.

JEDINSTVO UB: Ćurguz, Matić, Stojanović, Marjanović, Gavrilović, Vojvodić, Panić, Sajić, Sitarica, Subotić, Ljubičić.

Rezerve: Šugić, Despotović, Mirosavljević, Jovičić, Jošić, Branković, Jovanović, Radovanović, Milanović, Videnović, Jakovljević.

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Petković, Omega, Arauho, Mladenović, Gogić, Savićević, Mirić, Milunović, Mrđa, Mihajlović.

Rezerve: Rajković, Nenadić, Krneta, Jokić, Ahčin, Đuričković, Čikić, Đorđević, Onjilo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    17. septembar 2013 | 22:56

    To je rang zvezde ub,mostanica i td

  • SIKTER

    18. septembar 2013 | 04:55

    Ovaj Stojanovic od kako je stigao kod komsinice ,pa do dan danas je nezadovoljan. Izgleda mi da nezna gde da je ubode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA