NAĐ: Pokušaćemo da vratimo Klea!

Svakako bi svako ko voli Partizan jarko želeo da ponovo vidi Gabrijela Kleversona u crno - belom dresu, ali se postavlja pitanje da li je tako nešto realno

  • 2

Posle izjave Klea da želi da napusti Kinu i da bi se rado vratio u Partizan svakom pravom navijaču, simpatizeru, ali i funkcioneru kluba proradila su sećanje iz prošlosti, ali i ogromna želja za budućnost.

Iz tog razloga sportski direktor crno - belih Albert Nađ kontaktirao je nekadašnjeg člana oba večita rivala i posle razgovora izjavio da će učiniti sve da se Brazilac ponovo pojavi u Humskoj 1.

- Danas sam uspostavio telefonski kontakt sa Gabrijelom Kleom. Čuli smo se povodom naše želje da nas pojača u zimskom prelaznom roku. Potvrdio mi je da mu prvog januara ističe pozajmica Kašivi i da nema nameru da se vraća u Kinu. Svesni smo i mi da je teško dobiti takvog igrača, ali ćemo uraditi sve što je u našoj moći da on na zimu ponovo obuče crno-beli dres - kratko je rekao Nađ za Mozzartsport.

S obzirom na visinu Kleovih primanja u Gvanžuu teško je očekivati da bi do transfera moglo doći. Jedini je način da Brazilac ostane bez bilo koje druge opcije za nastavak karijere, što mu svakako niko iz tabora crno - belih ne bi poželeo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA