STOJKOVIĆ: Moja jedina želja je da ponovo igram za Zvezdu!

U razgovoru za Telegraf rukometni reprezentativac Srbije rekao je da se zbog privatnih obaveza vratio u zemlju, što je bila odlična prilika da obuče crveno-beli dres

  • 3

Rukometni reprezentativac Srbije Rastko Stojković samoinicijativno je platio sertifikat kako bi ponovo igrao u Crvenoj zvezdi, ali ne želi da se medijski eksponira zbog fenomenalnog poteza prema bivšem klubu.

- Ne želim da se piše o medijima ko je platio licencu i koliko je platio! Moj jedini motiv je bio da igram za Zvezdu već u utorak - rekao je Stojković u razgovoru za Telegraf.

Glavni razlog za povratak iskusnog pivotmena u bivši klub i domovinu bile su privatne obaveze.

- Imam privatnih i poslovnih obaveza u Beogradu. To je bila odlična prilika da ponovo zaigram za Zvezdu, ali za sada ne planiram da ostanem cele sezone - rekao je Stojković, i dodao:

- U Zvezdi ima dosta odličnih i talentovanih igrača, od braće Pešić, Kosanovića i drugih. Trudiću se da im što više pomognem svojim iskustvom,  ali o titulama ne mogu da pričam s obzirom na to da ne znam koliko ću dugo ostati u Zvezdi.

Reprezentativni pivotmen nije siguran da će njegov potez navesti još neke bivše igrače Zvezde da ponovo obuku crveno-beli dres.

- Ne mogu da pričam u ime drugih. Bilo bi jako lepo da svako ko može na svoj način pomogne Zvezdi - zaključio je Stojković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA