VARGA UMESTO RAŠOVIĆA: Bez Živkovića, ali sa navijačima na Spartak!

Pomoćni trener Partizana istakao da mu prija povratak navijača posle suspenzije i da se nada trijumfalnom povratku iz Subotice sa megdana protiv Spartaka

  • 0

Pomoćni trener fudbalera Partizana Zvonko Varga rekao je da će crno-belima u četvrtfinalu kupa protiv Spartaka u Subotici biti mnogo teže nego u nedavnom prvenstvenom meču sa istim rivalom u Beogradu kada je njegov tim slavio sa 2:0.

- Naše ambicije su uvek najveće, želimo da na kraju ovog dela prvensta i dalje budemo lideri i da izborimo plasman u polufinale kupa. Hteli mi to ili ne, favoriti smo. Šampion tako mora da se ponaša, želimo pobedu, ali smo svesni da će biti teže nego pre par dana - rekao je Varga na konferenciji za novinare u sportskom centru Teleoptik i dodao:

- Spartak je veoma dobra ekipa, pobedili smo ih u prvenstvu, ali smo i odigrali možda jednu od najboljih utakmica na našem stadionu ove sezone. Sada oni igraju kod kuće, pred svojim navijačima. Željni su revanša i pokušaće da nam se suprotstave ofanzivnijom igrom.

Prema njegovim ečima u timu neće biti Andrije Živkovića koji ima problema sa povredom primicača. Varga je naveo i da je atmosfera ekipi veoma dobro posle tri uzastopne prvenstvene pobede.

Crno-beli će sutra odigrati i prvi meč pred navijačima posle večitog derbija, pošto su u prvenstvenim duelima protiv Donjeg Srema, Voždovca i Spartaka morali da "jure" bodove pred praznim tribinama.

- Možda nam je, da budem iskren, protiv Donjeg Srema to i pomoglo, gubili smo sa 2:0, ali smo u poslednjih pola sata prebrodili pritisak. Posle dobrih igara navijači nam nedostaju, igrači sada već pričaju o tome - zaključio je Varga.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Spartaka i Partizana igra se u sredu od 13 sati u Subotici.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA