Fondacija Novak Ðoković u akciji "Utoplimo decu"

- Narod se odazvao u velikom broju i zadovoljni smo jer dolaze deca, bake i deke koji su srećni jer mogu da doprinesu ovakvoj akciji - izjavila Jelena Ristić, predsednica fondacije i verenica najboljeg srpskog tenisera

  • 1

Fondacija "Novak Ðoković" organizovala je  u tržnom centru "Delta siti" akciju "Utoplimo decu" tokom koje je sakupljana zimska garderoba i obuća za decu i mlade u svratištima u Beogradu.

Predsednica fondacije Jelena Ristić rekla je da je zadovoljna odzivom građana koji su učestvovali u toj humanitarnoj akciji.

- Došli smo da pružimo šansu građanima da doprinesu utopljavanju dece koja žive na ulicama. Mi smo akciju pokrenuli sa namerom da Svratištu pomognemo da utopli decu, a dobili smo i podršku partnera, koji će nam pomoći da prevezemo robu na destinicije gde je potrebno. Narod se odazvao u velikom broju i zadovoljni smo jer dolaze deca, bake i deke koji su srećni jer mogu da doprinesu ovakvoj akciji - rekla je Ristićeva Tanjugu.

Ona je naglasila da su ljudi uzbuđeni jer su dobili šansu da učestvuju u humanitarnoj akciji, kao i da svaka pomoć puno znači.

Fondacija "Novak Ðoković" već je organizovala projekte kao što su otvaranje vrtića u nerazvijenim opštinama u Srbiji, ojačavanje porodica kroz podršku Ministarstva za rad, zaposljavanja i socijalne politike.

Fondacija najboljeg srpskog tenisera organizovala je u septembru u Njujorku dobrotvornu večeru na kojoj je prikupljeno 2.5 miliona dolara za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA