DA GA NE UZME ZVEZDA: Partizan letos prodao Radonjića Rumunima!

''Crno - beli'' pre tri i po meseca prodali talentovanog fudbalera Vitorulu jer su saznali da je Radonjić nekoliko puta pregovarao sa Zvezdom

  • 6

Vest da je Nemanja Radonjić, problematični Partizanov klinac, na meti italijanske Rome raširila se u subotu kroz srpsku javnost brzinom svetlosti, ali i ukoliko čak do tog transfera dođe ''crno - beli'' neće zaraditi ni dinara s obzirom na to da su talentovanog fudbalera prodali pre tri i po meseca rumunskom Vitorulu, odnosno akademiji Georgea Hadžija gde je Radonjić i trenirao od leta.

Kako '' Sport'' prenosi čelnici Partizana su se za ovakav potez odlučili kako njihov najljući rival Crvena zvezda ne bi privoleo Radonjića da pređe na ''Marakanu'' jer je već bilo jasno da mladi fudbaler nije želeo da potpiše profesionalni ugovor nego je čekao da mu istekne stipendijski kao i punoletsvo u februaru kada bi postao slobodan igrač.

Da je Radonjić napustio Humsku po okončanju stipendijskog ugovora Partizan bi na ime obeštećenja dobio 200.000 evra na konto školovanja i ulaganja u igrača. Međutim, ''crno - beli'' su prodali Nemanju Rumunima za više novca što automatski znači da, ukoliko Radonjić i ode u Romu, sav novac ide Vitorulu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA